0

P-MEDIA.RO -Firma de productie publicitara

Firma de productie publicitara P-MEDIA, din Bucuresti a intrat pe piata in anul 2006 in industria productiei publicitare.
In momentul de fata, firma P-MEDIA pune la dispozitie inscriptionari auto,panouri publicitare,bannere publicitare si corpetine fixe.
P-MEDIA acopera toata gama de produse publicitare, atat productie, servicii, promovare web, web design, cat si obtinere autorizatii.

Sa vedem cateva detalii despre ramura “Firme luminoase”.
Pe piata romaneasca exista foarte multe tipuri si modaliati de a construi firme luminoase. Asta plecand de la firme luminoase clasice, pana la firme luminoase compuse din materiale usoare. Materiale usoare cu finisaje deosebite sau forme antipice.
Firma avand in dotare aparate de ultima generatie, reusesc cu success sa indeplineasca orice cerinta cu o calitate exigenta in acest domeniu.
Prin urmare va recomand firma P-MEDIA daca sunteti in cautare de produse de calitate. Cerintele dumneavoastra vor fi ascultate si indeplinite cu success de catre firma. Calitatea fiind una foarte buna, care iti va satisfice complet dorintele.
De acum in colo totul este mai usor, mai simplu, mai fiabil impreuna cu P-MEDIA. Punandu-va la indemana multe raturi din gama de publicitate, pe site-ul P-MEDIA gasiti ceea ce aveti nevoie, intr-un timp foarte scurt.
Indiferent de produsul cautat, de ramura cautata, aceasta firma reuseste sa aduca in prim-plan calitatea si sa va satisfaca necesitatile.
O alta ramura foarte interesanta, este “Casete luminoase”. Sa vedem cateva detalii si despre aceasta ramura.
Aceste casete luminoase backlit, sunt construite pentru a le oferii clientilor un pret atractiv si mai ales o calitate fizica si vizuala impecabila.
Cum sunt confectionate aceste casete ?
Acestea sunt confectionate pe interior in general din profile de otel sudate formand in final un cadru in forma de parelelipied ce urmeaza a fi apoi acoperit cu poliplan Backlit.
Spatele casetei este placat cu tabla zincata pe care se monteaza tuburile fluorescente (Philips / Lohuis), rolul tablei zincate este de a reflecta lumina uniform pe toata fata casetei luminoase.
Vizualul firmei luminoase poate fi realizat prin printarea directa a poliplanului sau prin lipirea autocolantului translucent, printat sau decupat la plotter.
Daca va intrebati in legatura cu dimensiunile acestei casete, care sunt dimensiunile minime sau maxime, ei bine raspunsul este ca nu exista o dimensiune minima sau maxima. Acest tip de casete luminoase backlit se poate construi intr-o gama larga de dimensiuni.
Acestea fiind spuse, va invit pe site-ul P-MEDIA pentru a examina in detaliu serviciile oferite de catre firma.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.