1

Ovi Teparu

De fraier am inceput colaborarea cu acest personaj de anul trecut.  Desi am citit mai multe articole care il acuzau de teapa precum:

– http://locco.ro/si-tepele-lui-ovi-olaru-nu-se-opresc.html

http://forum.seopedia.ro/prezentare-forumisti/28715-ovi-olaru.html

http://ingerisidemoni.ro/blog/panoul-cu-infractori-pe-internet/

http://blog.chestiiutile.com/blogging/tepari-pe-internet.html

plus altele.

Am inceput colaborarea cu el mai mult din lene . Voiam sa am un host sigur si sa nu stau mereu sa il platesc, sa aiba cineva grija de el . Asa ca am dat anunt ca vreau host gratis in schimbul careia sa adaug doua link-uri pe un blog de PR 4 plus unu sau doua advertoriale la o perioada de timp.

Pana la urma am inceput colaborarea cu acest individ. Advertorialele cerute de el au crescut la fel si link-urile.  Scuze de genul ” mi-am luat telefon, am platit hostul sau chiar ca “am pierdut la aparate” le-am auzit cand intarzia cu plata”.  Nu mai zis de cate ori l-am pasuit si cate datorii le-am facut uitate.

Datoria care o are nu e chiar asa mare, ea trece de 200 de lei, dar pot spune ca m-am achitat deoarece i-am scos majoritatea articolelor neplatite.

Din unele surse, are datorii si mai mari la unii blogeri! Eu zic sa va feriti de el! E un mare tepar !

In caz de acest blog va pica, voi primi spam sau ma va suna cineva cu numar ascuns la telefon cred ca voi cunoaste de la inceput cine este persoana.

MucRoz

One Comment

  1. Un nou tepar aparut pe piata este Liviu Serdin. Te atrage prin conditii contractuale avantajoase, iar dupa aceea respecta poate doar 30 – 50%. Are o colaboratoare (daca o fi adevarat si nu o fi tot el), agramata si cu moduri de exprimare de nivel clasa 1.A avut o firma pana in octombrie – noiembrie anul trecut cand s-a desfiintat (oare de ce?) si a infiintat Acupofseo. In plus este si un tip ‘violent’ (in exprimare cel putin…)Feriti-va

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.