0

Ogorul.ro – un magazine de la profesionisti, pentru profesionisti

Pentru ca mediul virtual isi face loc in fiecare domeniu al vietii noastre, o echipa de profesionisti a decis, in anul 2015, ca este nevoie de un magazin retail axat pe profesionalism, inovatie si performante ridicate pentru agricultori, care sa ii ajute sa obtina o productie ridicata, prin oferirea unor produse care sa acopere toate neoile pentru casa si gradina. Astfel, a aparut magazinul Ogorul.ro.

Cu un numar mare de categorii, produse, servicii si solutii, Ogorul.ro ofera inclusiv finantare celor care doresc sa produca legume, insa nu au o posibilitate de investitie ridicata, asigruand, de asemeni, o consiliere profesionala pentru cei care doresc sa obtina culturi de calitate, insa nu au suficienta experienta.

Cumpara seminte de legume de la Ogorul.ro!

Cu un asemenea portofoliu si implicare profesionala in viata cultivatorilor din Romania, in doar 2 ani, Ogorul.ro a reusit sa fie unul dintre preferatii agricultorilor din aceasta tara, in privinta achizitiei de seminte de legume.

Astfel, puteti gasi in paginile virtuale ale catalogului acestui site o multitudine de tipuri de seminte, pentru a realiza culturi de castravete, ardei, conopida, ceapa, fasole, dovleac, leustean, gulii, mazare, marar, patrunjel, morcov, ridichi, pepeni, salata, rosii, spanac, sfecla, vinete sau varza.

Cu preturi accesibile si reduceri importante, semintele de legume din acest magazin sunt dovedite a fi de o calitate inalta si obtin o productie bogata si satisfacatoare pentru oricine.

Ai nevoie de o motosapa?

Din fericire, vremea cand trebuia sa iti cultivi gradina doar prin puterea bratului e de mult apusa, in acest moment tehnologia venind in ajutorarea tuturor, chiar si a gradinarilor de weekend. Cu o motosapa sau un motocultor, gradinaritul nu a fost niciodata mai simplu decat acum, transformandu-se intr-o activitate placuta, linistitoare si deloc obositoare.

Ogorul.ro a incercat sa creeze pentru clientii sai un magazin online cat mai accesibil si intuitiv, astfel incat – chiar si cei care nu obisnuiesc sa cumpere online sa gaseasca repede ceea ce isi doresc, cu doar cateva click-uri – si sa comande produsele de agricultura de care au nevoie, astfel incat munca lor sa devina mai usoara in cel mai scurt timp. Ogorul.ro isi asteapta clientii cu produse extraordinare, un profesionalism desavarsit si multe sfaturi bune!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.