1

Obiecte de arta si colectie la vanzare

Va salut si ma adresez tuturor celor care colectioneaza obiecte de arta si masini de cusut.

Am o amica care vrea sa vanda doua obiecte foarte valoroase.

Este vorba de o pictura semnata Marcel Seralio. Cine este Marcel Seralio?

Nascut in orasul dunarean Braila,in 24 ianuarie 1942,Marcel Seralio a absolvit Scoala Nationala de Arte Plastice din localitatea natala in 1961.Urmeaza apoi o perioada de cautari in care expune in nenumarate expozitii de pe litoralul Marii Negre (1967-1981).
Consacrarea soseste odata cu obtinerea mai multor premii I incepand cu 1982,premii acordate de Cenaclul “VERONA” si nu numai.
Perioada maturitatii il recomanda prin ample expozitii tematice,atat pe litoralul Marii Negre cat si in strainatate: Italia,Spania,Franta,Belgia,Austria,Statele Unite ale Americii,Anglia etc.
In prezent lucrarile dominante de pictura abstracte sunt in colectii personale in tara cat si in strainatate:Germania,Finlanda,Suedia,Rusia,Danemarca etc.
Italia l-a consacrat ca artist de talie internationala in urma succesului expozitiilor din anii ’90 de la Bologna si Venetia,in 2008 a participat la expozitia internationala din Palermo,Italia unde a luat premiul.

Preturile pentru picturile sale incep de la 1400 de euro. Cele noi. Noi avem o pictura veche de 40 de ani aproape. Probabil printre primele lui lucrari.

Masina de cusut Union made in URSS din 1930. Masina este in stare perfecta. Din ce am vazut eu pe internet e la fel de valoroasa. Pe Okazii am vazut la pretul de 2200 de lei.

Daca esti cineva interesat sa sune la numarul de telefon : 0735619087 sau sa ma contacteze pe ro_mess_22 . Multumesc!

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.