0

Noul Zte v987 dual sim 5inch HD smartphone mtk6589 quad core

ZTE nu este tocmai un brand popular in Romania, insa capacitatea asiaticilor de a oferii telefoane de calitate nu poate fi la indoiala, mai ales daca telefoanele sunt originale sub un nume de brand, numai zic de faptul ca aceste telefoane se vand deja in SUA de ani buni in magazinele VERIZON, iar acest lucru nu face decat sa intareasca increderea in acest brand asiatic de telefonie mobila.
Ultima gaselnita oferita de cei de la ZTE se numeste zte v987 dual sim, un smartphone de dimensiuni generoase care vine la pachet cu o configuratie de calitate ridicata, atat din punct de vedere hardware, software sau al usabilitatii. Din punct de vedere hardware, ZTE v987 iese la rampa cu un display de o calitate ireprosabila si dimensiuni generoase, cei 5 inci cu rezolutie de 1280 x 720px, numarul de culori de 16 milioane si densitatea pixelilor de 294ppi sporind si mai mult veridicitatea afirmatiilor noastre. La capitolul parti vizibile, o sa includem carcasa din aliaj de o foarte buna calitate, cele doua camere foto de 1MP respectiv 8MP sau difuzoarele stereo.
Continuand cu componentele hardware, descoperim ceea ce face cu adevarat puternic acest telefon: procesorul, un procesor mtk6589w quad core de 1.2Ghz. Acest procesor colaboreaza perfect cu un accelerator grafic, o memorie RAM dedicata de 4Gb sau un spatiu de stocare intern de 4 Gb cu posibilitate de upgrade cu ajutorul unui card micro SD.
Ceea ce nu v-am anuntat este faptul ca ZTE v987 este deblocat de china, este routat si are acces la portalul Google Play direct de pe sistemul lui de operare versiunea 4.1 Jelly bean!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.