1

Noul Allview P4 AllDro

Chiar ma bucur ca am peste un telefon de genul Allview P4 All Dro sau mai bine zis primul smartphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED Plus romanesc.

Sunt mandru ca roman ca primul smartphone Dual Sim cu ecran Super AMOLED din Europa este produs la noi in Romania.

Specificatiile tehnice principale ale telefonului:

Diagonala ecranului lui Allview P4 este de 4.3 inch – Foarte rezonabil,nu?

Sistem de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich – Foarte tare!  Un sistem de operare foarte bun.

Procesor Cortex A9 de 1 GHz.

Memorie interna de 4 GB – Pentru stocare pozelor, aplicatiilor si melodiilor chiar are o memoria mare.

Camera foto cu autofocus model OV8830, apreciata in top 10 camere de pe piata. Camera are 8 MP asa ca fotografiile care inainte puteau fi realizate doar cu ajutorul unei camere foto profesionale sau prin programe de editare  sunt acum posibile prin mecanismul de fotografiere HDR pe acest model de telefon.

Intr-un fel scutesti cheltuieli. Pentru ca Allview P4 AllDro tine locul la 2 telefoane (deoarece e dual sim) si la un aparat foto destul de complex cu care poti face chiar si filmari pe timp de noapte sau fotografii panoramice.

Aceasta mai filmeaza in format HD la 720. Vezi? Deja ma convins sa imi achizitionez unul.

Acest smarphone are un design foarte fin cantarind doar 118 grame si cu o grosime de 9.8 mm.

Dual Sim interactiv? Da! De ce sa mai cari dupa tine 2 telefoane cand ai un Dual Sim cu care poti vorbi in orice retea, trimite mesaje sau sa accesezi internetul.

Poti seta pentru fiecare cartela o culoare astfel sa nu le incurci intre ele si sa ai un telefon cat mai bine organizat.

Cu cu P4 AllDro poti alege de pe ce cartela accesezi internetul si poti sta linistit pe net deoarece dispozitivul ofera un control sporit al traficului de date prin reprezentari grafice ale consumului pentru fiecare SIM si aplicatie folosita in parte.

Trebuie sa am un astfel de telefon pentru ca sunt nevoit sa imi schimb actuala cartele, dar trebuie sa o pastrez si pe actuala ca sa nu pierd numere importante de telefon. Majoritatea personelor importante au acest numar de telefon asa cu dual sim ar fi cel mai bun.

Cum ti se pare acest smartphone?

 

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.