26

Hua Justin Bieber!

 

Probabil o să îmi fac dușmani pe mulți dintre fanii lui Justin Biberon dar chiar a început să facă multe victime printre puștimea pământeană.

Deși în mare parte fanele lui Biberon sunt minore, câteva fetișcane din Mexic își pun la bătaie virginitatea, ca să-și poată cumpăra bilete la mult așteptatul concert Justin Bieber din Monterrey, de pe 30 septembrie. Prostia doare.

O altă victimă este acest copchilaș de mai jos care probabil a visat urât și sa filmat cântand una bucată piesa JB.

MucRoz

26 Comments

 1. Primele 30 de secunde au fost uber amuzante (si chiar credeam ca n-o sa ma faca nimic sa rad la ora asta), dar dup-aia a devenit dureros…

 2. Am vazut si eu video asta saptamana asta. Desi e de ras, :)) eu am ramas socat. 😐 Cata disperare-obsesie-prostie in randul unor pusti si pustoaice care is obsedati/e de-a dreptul de un alt pusti, si anume Biberonul. 8-}
  Justin Biberon nu pot sa-l sufar/suport. X( Cat despre copilu din video, pacat de el. S-a facut de ras fara sa-si de-a seama. Asta e. :-?? Daca nu i-a fost de ajuns sa cante pentru bunica si pisica, acu s-a facut de ras in toata lumea. =))

 3. Nu-i singurul in aceasta ipostaza! Multi isi etaleaza veleitatile de cantaciosi apoi isi posteaza capodoperele … Prefer sa nu comentez prea mult ! ! !

 4. groaznic 🙂 ai vazut ca sor'sa (sau cine era aia) a fugit de acasa cand a inceput retardu' asta :))

 5. cand a aparut biberon asta, era o vorba:
  Q: "What is better than a Metallica concert ?"
  A: "Justin Bieber funeral"

 6. Lmao:))) =)))
  Stii care e chestia ? Si eu zic ca nu'mi place Bieber,dar ideea e ca noua de fapt,nu ne placi obsedatii/obsedatele de el,aia care fac ce ai zis si tu ca fac,pentru un cacat de bilet la concert. (scuza'mi exprimarea:D)
  Daca Bieber ar fi un pusti normal care canta, cu fanii lui (fara obsedati, Belieberi sau cum isi mai spun, laudarosi care zic ca "vai ,justin nu stiu ce" ,) , si asa ,probabil ca nu ar mai fi o problema, ar fi un cantaret oarecare:)
  Cel putin asta e parerea mea.
  Cat despre video : What the fuck is this? :)))) Ei nu'si dau seama cat de penibili sunt? 😐

 7. cine plm e gaozarul asta ???
  LOVIT RAU SARACU MIE MILA DE EL"" OOO FUCK """FACETZI CEVA SALVATZIL CA SE INEACA IN PROSTIE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.