19

Mucu` recomanda: Concurs – Castiga 250de ron

Vreau sa recomand un concurs (garantez ca e cat se poate de serios). Ce trebuie sa faci la acest concurs? Un articol de 250 de cuvinte despre site-ul www.iapremiu.com in care sa inserezi 3 link-uri. Mai multe detalii ai aici.

Daca participi la concurs din partea mea eu iti ofer banner (150X150 timp de 2 saptamani) ori link in sidebar (timp de o luna) sau un articol care o sa ramana pe blog cat exista mucroz ;)) (articolul sa fie despre blogul vostru).

Ai inteles cum sta treaba? Dupa ce faci articolul si respectii detaliile de aici si lasi un comentariu tot la aceasi pagina . Comentariul sa fie in genul:

Am postat un articol cu cerintele voastre la: link catre articol  (Recomandat de MucRoz)

Durata de participare: concursul se termina in momentul in care se inscriu 30 de bloggeri.

Update: Dau si un voucher AdWords in valoare de 150 de ron + 1 un cupon de reducere de 30 euro din urmatorul bilet de avion pe care si-l vor cumpara de pe Vola.ro pana la sfarsitul anului.

Doar cei care respecta regulile concursului si lasa comentariul primesc link-urile sau bannerele ori articol in functie de cerinta. Multumesc!

Daca ai vreo nelamurire ma contactezi pe id-ul de messenger muc_roz !

MucRoz

19 Comments

  1. Rugaminte: probabil ca va trebui sa aleg “premiul” sigur. As dori articol despre blogul meu, care sa ramana aici pentru totdeauna. Se poate, da? 🙂

    • Da mai este activ. Concursul se termina cand se aduna 30 de concurenti. Extragerea aceea este un test. Te astept sa participi!

  2. Durata de participare: concursul se termina in momentul in care se inscriu 30 de bloggeri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.