4

MucRoz si lumea hiphop partea 1

Pai am inceput sa ascult hiphop de micut cand cu fratele mai mare am tras o caseta de pe alta caseta si ascultam cand pleca mama la munca. Imi aduc aminte ca primul album de hiphop ascultat a fost Parazitii – Nici o problema. Si acum mai stiu versurile la unele dintre piese de pe album.

Avand in vedere ca aveam 10 anisori pe atunci nu prea intelegeam eu mesajul dintre piese si ma simteam tare ca stiam versuri cu injuraturi.

Am continuat sa ascult Parazitii, La Familia, Bug Mafia, IL-egal si ce mai aparea pe atunci la televizor ca atunci internetul nu prea era. 🙂

Prin 2001 am inceput sa ascult si Da Hood Justice si imi aduc aminte ca odata i-am vazut pe Nai`gh`Ba si pe Stoe Toxxic pe Mohorului. Eram asa de fericit insa nu am avut tupeu sa ii bag in seama.

De prin 2004 am inceput sa ascult hiphop mai bine deoarece am descoperit si mai multe trupe si artisti de hiphop si chiar nu stau sa ii enumar ca sunt multi.

In 2007 sau 2008 mi-am facut si eu bloguri de hiphop insa acum numai exista oricum nu erau prea cunoscute.

In 2009 am deschis http://hip-hop-romania.ucoz.com un fel de comunitate hiphop. Am avut vreo 300 de membri dupa aceea m-am mutat pe ning.com unde era o platforma foarte tare si de data asta era o comunitate mult mai cunoscuta ajungand la 1200 de membri.

MucRoz

4 Comments

  1. Cam la fel ca tine am inceput si eu sa ascult Hip-Hop . Mie cel mai mult imi placeau La Familia , Parazitii , Codu’ Penal (acestea 3 au ramas formatiile mele de suflet mai ales La Familia va fi toata viata mea numarul 1 , chiar daca au trecut anii si am si alti favoriti acum) . Cred ca in prezent cunosc majoritatea cantaretilor de HH din Romania , unii imi plac (C.I.A ,Doc,Delicic,HaarpCord,Vescan,Eli si multi altii) , iar unii imi plac mai putin(Guess Who ,Nane ,Grasu,Bug Mafia etc ) , si pe acestia ii mai ascult , dar foarte rar… Am fost foarte fericit anul asta ca l-am vazut pe Puya cantand alaturi de C.I.A la RMA , dar si pe alti artisti de Hip-Hop : Cabron , Don Baxter , Spike…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.