5

Muc cinefil

Hai ca o ard lenes pe zi ce trece,nu? Ma gandeam azi ca tot nu am fost la munca (amigdalita sucks) sa scriu cate ceva.

De ceva vreme ( sau mai bine zis de cand avem un cinema 3d mai bun in Calarasi) m-am apucat sa vizionez la cinema filme. Se merita! Eu zic sa va duceti la cinema ca nu se compara cu ce vedeti in fata pc-ului.

Bun si acum o sa fac scurte review-uri la filmele care le-am vazut pana acum. Din cauza job-ului nu am putut viziona prea multe.

Prometheus 2012 – Eu nu il recomand deloc. Refuz sa cred ca am fost creat de niste uriasi care se duc la sala, dar mno pana la urma e film si mai este si SF. Totusi nu merita o poveste mai credibila?
Abraham Lincoln: Vampire Hunter – Un film care merita vazut. In sfarsit un film bun cu vampiri. Adevarul ca am avut si o companie foarte buna si m-am simtit genial.
Desi este un film 3D nu a avut chiar asa  de multe efecte. Simplut, dar recunosc ca astfel de filme le apreciez foarte mult.

The Amazing Spider-Man – E aceasi poveste pe care o stim de mult timp insa parca are ceva in plus. Si nu stiu ce :-?. Oricum recomand si acest film. Chiar a meritat timpul pierdut.

The Watch – O comedie geniala. Pe cuvant de Muc Roz! Dupa ce prietenul sau cel mai bun a fost omorat intr-un stil ciudat, Evan (Ben Stiller) a decis sa infiinteze o paza de cartier. De aici incepe distractia…

MucRoz

5 Comments

  1. De acord cu 3 din 4 filme. Mai putin Abraham Lincoln, care e o aberatie. Chiar nu puteau sa-si bata joc de altcineva, nu de un om celebru, care a si facut lucruri bune pe deasupra? Mi s-a parut gretos amestecul de chestii sf cu adevaruri stiute … Pur si simplu oribil filmul.

    Despre prometheus da: la fel de prost. Si aceeasi invocare a istoriei pentru a-l credibiliza. Just hate it!

  2. Ma voi axa mai mult pe tematica de cinema,in general,este un lucru care lipseste partial in Buzau(unde locuiesc eu) si pe care il consider necesar,motiv pentru are am de gand sa arunc o privire asupra acestor filme.

  3. Mie chiar mi-a placut Abe Lincon vampire hunter, am ras super mult. Si la Prometheus am ras, am ras ca am pierdut vreo ora si ceva din viata.

    The watch mi s-a parut cam fortat dar e ok de vazut acasa (din punctul meu de vedere) intr-o duminica ploioasa.

  4. De acord cu 3 din 4 filme. Mai putin Abraham Lincoln, care e o aberatie. Chiar nu puteau sa-si bata joc de altcineva, nu de un om celebru, care a si facut lucruri bune pe deasupra? Mi s-a parut gretos amestecul de chestii sf cu adevaruri stiute … Pur si simplu oribil filmul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.