1

Minixprix acum pe IOS si Android

Seara buna! Desi nu am inca un telefon care sa ruleze pe sistemele de operare IOS si Android va anunt ca miniprix si-a lansat “aplicatia miniPRIX pentru iOS si Android“.

Cine este miniPRIX ?

Retailer-ul cu capital integral romanesc miniPRIX a intrat in atentia publicului iubitor de discounturi din Bucuresti, inca din 1999. Dupa 10 ani, in septembrie 2009,  conceptul de hard discount devine disponibil pentru publicul din intreaga tara prin intermediul magazinului online www.miniprix.ro iar in 2012 retailer-ul extinde operatiunile online si in Bulgaria, Republica Moldova si  Ucraina.

Interfata prietenoasa a miniprix.ro ofera accesul la o gama de peste 15.000 de articole de imbracaminte si incaltaminte pentru femei, barbati si copii, la preturi mici. La acestea se adauga si produse din categorii ca – Electronice si Electrocasnice, Casa, Gradina, Masina, Cosmetice,  Arta, Carti si Alimente disponibile pe miniprix.ro prin intermediul programului ‚Partener‘. Acestui proiect i se alatura in fiecare zi un numar din ce in ce mai mare de producatori romani, dar si din alte tari din UE.

In martie 2012 miniPRIX a intrat pe piata serviciilor turistice cu agentia online voyage.miniprix.ro, membra ANAT si acreditata IATA, care ofera pachete turistice foarte accesibile in tara si strainatate, cele mai ieftine bilete de avion, motoare de cautare dinamice si mai ales indragitele excursii de shopping.

Se pare ca aplicatia a beneficial de un mare succes astfel in 24 de ore a fost descarcata de 5000 de ori pentru cele doua platforme , iar prima comanda a fost realizata la 6 minute de la descarcare. Aplicatia, a fost realizata de catre Ascend NetSolutions si a urcat rapid in top, inregistrand peste 20.000 de descarcari in primele 6 zile. Foarte tare!  Inseamna ca o gramada de romani sunt posesori de telefoane cu cele doua sisteme de operare.

Din ce am inteles eu aceasta aplicatie este prima aplicatie de social shopping din Romania. Prin intermediul modulului ‘Invita-ti prietenii’ utilizatorii pot recomanda aplicatia si pot castiga vouchere de cumparaturi de 200 lei. Exceptional. Vouchere de 200 de lei ? Avand in vedere ce preturi au pe site poti cumpara foarte multe.  De asemenea, se pot face recomandari prietenilor prin intermediul celor mai populare platforme de socializare si din pagina de produs si pasul de plasare comanda.

Pentru care au telefoane cu android pot descarca de aici – https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.miniprix.android.app, iardaca ai un telefon care foloseste sistemul de operare de la Apple si anume iOS puteti descarca de pe urmatorul link – https://itunes.apple.com/ro/app/miniprix/id687689794?mt=8&ign-mpt=uo%3D4 .Nu uita ca ai beneficii suplimentare pentru cumparaturi prin intermediul aplicatiei. Cumperi de pe telefon mai ieftin (10% discount pentru orice comanda) si ai transport gratuit, oriunde, oricand. Gandeste-te doar cat iti poate usura munca o astfel de aplicatie. Sa zicem ca azi te-a invitat un prieten la nunta sa care este peste o saptamana si nu ai un sacou cu care sa te imbraci. Ai o gramada de treaba si nici timp ca sa mergi la un magazin. Intri frumusel pe aplicati iti alegi si sacoul si in pana cand se apropie nunta ai sacoul acasa.

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.