0

Mi-am cumparat echipament de pe Kaki.ro

Mai țineți minte când vă spuneam că ceea ce visez noaptea se împlinește ziua? Acum două seri am visat că îmi cumpărat tot echipamentul ca să reușesc să mă duc la camping cu prietenii și să încercăm să ne descurcăm fără prea multe utilități. Bricege avem tot de la ei, funcționează foarte bine și sunt utile în orice împrejurare. Singurul lucru care îmi lipsește este un rucsac, o geantă, câteva spray-uri de autoapărare, ca să mă pot desfășura în bune condiții, atunci când organizăm o serie de airsoft.

După cum știți, airsoft-ul este acel sport pe care îl faci cu prietenii de plăcere și din pasiune. Te duci într-un loc în care nu este prea multă populație, în general în locurile cele mai ascunse se desfășoară cele mai frumoase ediții ale airsoft-ului. Chiar îmi place, și mă gândesc la acest joc cu drag. Și prietenii mei iubesc asta. Într-un fel și pentru noi este bine, e profitabil. Ne-am cumpărat pe rând tot echipamentul iar acum ne mai lipsește doar un rucsac și-o geantă, un spray autoapărare și câteva articole pentru airsoft, câteva pungi cu bile că știți cum e, când te apuci de joc nu mai știi când o să termini.

Aproximativ tot echipamentul meu este cumpărat de pe Kaki.ro army shop, au prețuri frumoase, personalul știe să-ți vorbească atunci când suni și ai o întrebare, dar sunt prompți. Mi-a plăcut că mi-au livrat toate cele comandate la timp și că au fost mai ieftine ca în alte părți. Recomand cu căldură echipamentele de la ei, le am de câțiva ani și până acum nimic nu ma deteriorat, fapt care atestă că sunt de calitate și că merită să dai un ban dar să stai în față.

La ce am nevoie de un rucsac, un spray autoapărare și articole airsoft
1. Un rucsac e bine să-l ții tot timpul cu tine. Pe lângă faptul că poți băga lucruri în el, pe care apoi să le duci cu tine în camping, poți să-ți bagi și o parte din echipament. Așadar, ce bine mai este atunci când rucsacul la nevoie se cunoaște.

2.Un spray autoapărare mă ajută în cazul în care aș fi atacat de un mamifer sau de vreun om. Eu am ales pentru mine spray-ul cu piper. Bun în orice situație și îl pot folosi chiar dacă persoanele atacante sunt sub influența alcoolului.

3. Mi-am comandat 3000 de bile airsoft de pe Kaki.ro. De ce? Ca să mă pot juca în liniște câteva weekend-uri de-acum încolo. Acum puțin timp mi-am mai luat și câteva accesorii airsoft. așa că mai aveam nevoie doar de câteva bile.

Notă: Înainte de a pleca într-o expediție, nu uitați să aveți la dumnevoastră minim 1 din toate aceste trei.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.