2

Merita sa incurajam lectura?

Salut dragi cititori, eu sunt Roberto de pe Biblioteca Prafuita si multumesc in primul rand ca cititi un Guest Post pe Muc Roz!

 

Asadar, vreau să iti povestesc putin despre romanii nostrii mult iubiti si pasiunea lor pentru citit.

Adevarul este ca la majoritatea romanilor prea putin le place sa citeasca, inca de pe la scoală refuza lectura si dupa ce termina scoala, singurele carti care probabil le mai tin in mana, sunt cele de joc!

Lectura este ca sexul, doar ca ne face mai destepti.

Bine, inteleg ca nu prea avem timp sa citim, sau alte motive pentru care citim mai rar, dar cel putin, este important sa nu ajunga analfabeti . Cel putin o carte la 2-3 luni, cred ca ar fi bine sa citim!

 

Tu ce parere ai?

 

Eu zic ca lectura are nevoie de o incurajare, fie ea suplimentara sau cea care se preda în scoli, unde majoritatea absenteaza chiar daca ei se afla acolo in sala de clasa! De biblioteci, nu mai spun ca deja incepe sa se puna praful peste carti.

 

Si ca dovada, va prezint acest video, unde probabil o să razi cu pofta.


Deci  ce zici? Esti de acord ca lectura ar trebui incurajata?

In speranta ca putem sa incurajam lectura si sa ii motivam pe altii sa mai citeasca din cand in cand o carte. Incurajeaza si tu!

Oare merita aceasta incercare? Te invit sa iti spui parerea in comentarii, in special despre oamenii din videoclip care nu stiu cel putin ca Mihai Creanga  nu exista!

MucRoz

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.