0

Mergem la bai termale?

Ma intrebam eu asa in sinea mea : Daca vrei sa te duci la bai termale inseamna ca ai imbatranit? Nu pe bune acum daca esti tanar nu te poti duce la bai termale? Sa fim seriosi care vrea sa se relaxeze pleaca de buna voie.

Si normal ca Baile Felix e cel mai recomandat loc pentru asa ceva fiind  cea mai mare statiune balneară cu regim permanent din România, situandu-se pe locul doi, dupa litoralul Marii Negre, in privinta numarului locurilor de cazare din Romania.

Din cate am citit eu aici te poti trata cu succes de reumatism și afecțiuni neurologice si ginecologice bazele medicale dispun de instalații pentru metode ca electroterapia, hidroterapia, aerosoli, masaje, împachetări cu parafină și alte operațiuni specifice tratamentelor balneare.

Cineva mi-a recomandat sa ma cazez la  hotel termal baile felix pentru ca au facilitati precum baza de tratament, centru de sanatate, piscina exterioara si interioara, sala de fitnes, solar, sala de conferinte, seif la receptie, acces la internet si restaurant propriu.

Camere au dotari precum baie proprie, minibar, telefon, tv si uscator de par. Frumos,nu? Ofertele variaza de la 185 de ron pana la 335 de ron depinde cand in ce perioada faci rezervarea.

In plus in afara sa faci baie si sa te tratezi de diferinte boli mai poti vizita si cladirea Sanifarm, o fosta manastire apartinatoare ordinului calugaresc Sf. Vincentiu, clădire de arhitectura baroca, construita in sec. al XVIII-lea, strandul cu valuri din Băile 1 Mai care este cel mai vechi din Romania- aprox. 107 ani sau lacurile cu nuferi si lotusi populate cu broaste testoase si pesti exotici.

Cand ai fost ultima oara la Baile Felix?

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.