0

Mansarde ?

La sfarsitul oricarei zile grele de munca iti doresti sa ajungi in acel loc numit acasa. Acasa – locul unde uiti de probleme, locul unde iti revii dupa ce ai obosit atatea ore la serviciu, locul unde visele devin realitate, cuibusorul tau de nebunii, de relaxare, de binedispunere.
Oriunde in lume ai fi plecat, cand ajungi acasa parca ti se incarca bateriile cu energie, zambetul iti reapare pe fata si esti ca nou dupa cateva ore in care stai si lenevesti, fara a fi inconjurat de alte persoane.
Fie ea mare sau mica, casa ta, apartamentul tau, garsoniera ta sau mansarda ta intotdeauna te va astepta sa te intorci ca sa iti revii.
Si cum fiecare isi doreste un loc numai al lui, in care sa uite de necazuri, sa uite de lumea care il inconjoara, sa isi creeze propriul spatiu de binedispunere, trebuie sa te gandesti unde vei gasi acel loc pe care il vei numi de fiecare data acasa.
In ultima perioada a luat amploare casa de la mansarda, sau casa de pe bloc. Din ce in ce tot mai multi romani adora sa stea mai aproape de cer, sa priveasca stelele de la mansarda si de aceea tot mai des recurg la firme care sa le amenajeze un astfel de loc – casa de pe bloc
Mansarde de top Bucurest vine acum in sprijinul celor care isi doresc o asemenea casa, prin crearea unor spatii foarte spatioase la nivelul superior al blocurilor, mansarde la cele mai inalte standarde, create de adevarati specialisti.
Cei de la Mansarde Bucuresti construiesc apartamente de tip european, foarte confortabile, spatioase, la o inaltime de 2,5m, cu pereti verticali pe blocurile rezidentiale de 3-5 etaje si care corespund cerintelor tehnice pentru ridicarea unui nou nivel de apartamente mansarde.
Caracteristicile unui astfel de apartament mansarda construit in Bucuresti sunt: se construiesc pe un nivel sau doua la ultimul etaj al blocului, au tavan e la 2,5m inatime, geamuri verticale si balcoane europene numai bune de a sta si a privi orasul atunci cand iti savurezi cafeluta.
Cei de la Apartamente Duplex Bucuresti realizeaza aceste locuinte la cele mai inalte standarde de calitate, care sa nu puna in pericol viata celor care locuiesc in astfel de case, realizand toate fazele constructiei tinand seama si de cel mai mic detaliu atunci cand le realizeaza.
In acest sens iti sunt propuse acest tip de locuinte in diverse zone ale Bucurestiului: mansarde fizicienilor in Zona Titan si mansarde lacramioarei in zona Vitan, locuri special amenajate pentru cerintele clientilor.
Cei de la mansarde Bucuresti se ocupa de toate detaliile atunci cand realizeaza locuintele: realizeaza expertiza privind structura de rezistenta a blocurilor pentru a vedea daca proiectul este unul viabil, termenul de executie a unei locuinte mansarde nu depaseste 60 de zile de la data primirii autorizatiei astfel incat cei care isi doresc astfel de locuinte sa poate spuna repede am ajuns acasa. Tot ei se ocupa de remedierea spatiilor distruse in momentul constructiei: fatadele bocurilor, gradinile distruse. Se ocupa ca mansardele sa fie racordate la reteaua de apa, la cea de gaz, racordarea la canalizarea menajera si canalizarea fluviala.
Toate constructiile sunt realizate legal, au toate vizele si autorizatiile de la primaria de sector si de la inspectoratul de stat in constructii, lucru ce arata calitatea si executia lucrarii realizate de constructor.
Iar cel mai important lucru este faptul ca toate cheltuielie care se efectueaza pentru a proiecta spatiul, pentru obtinerea autorizatiilor si construirea mansardei vor fi suportate de Mansarde de Top Bucuresti.
Mansardele din fizicienilor sunt realizate din cadre din beton armat(centura inferioara, stalpi, grinzi, centura superioara), peretii exteriori sunt construiti din BCA, grinzi de lemn, folii izolatoare, OSB, rigips la interior, iar izolatia este realizata din celuloza expandata, peretii interiori sunt realizati din BCA, acoperisul din lemn ignifugat impotriva incendiilor si de asemenea exteriorul blocului este izolat termic cu polistiren de 10 cm.
O mansarda realizata de Apartament Duplex Bucuresti arata ca in imaginile urmatoare:

Daca vrei sa afli mai multe despre munca pe care o depun cei de la Mansarde Bucuresti pentru a crea locul mult visat pentru multi oameni, pentru multe familii, poti accesa acest link cu fotogarafii Mansarde de top Bucuresti, unde sunt prezentate toate fazele prin care trece constructia pentru a deveni un camin: ridicarea peretilor, fatade, decoratiuni interioare, scari interioare.
Pe site-ul celor de la mansarde de top Bucuresti gasiti oferta de apartamente de vanzare si zonele in care sunt disponibile. Ce e foarte impotant e ca aceste locuinte pot fi achizitionate si prin programul prima casa, astfel incat tinerii isi pot gasi cu adevarat un loc unde sa se simta in largul lor.
Preturile acestor case incep de la 29000 euro pentru o locuinta semifinisata si ajung pana la 49000 euro un apartament cu 3 camere in zona Vitan, preturile incluzand si TVA de 5%, iar oferta este ca la plata cash preturile mai pot fi negociate. Acum depinde de tine in ce forma esti si cum poti sa te tocmesti pentru a obtine casa mult dorita la un pret care sa fie in avantajul tau, pana la urma iti doresti sa dai si o petrecere de casa noua, unde sa iti inviti toti prietenii pentru a vedea casa ta de la mansarda.
Un coltisor de rai, un loc superb unda sa te trezesti dimineata, sa iti surada soarele in geamuri, sa iti cante pasarile cerului, locul unde surazi vantului atunci cand iti mangaie obrazului, acolo sus in mansarda ta, in casa ta, in Bucuresti
Pentru orice fel de nelamurire, pentru informatii sau detalii, profesionistii asteapta intrebarile tale trimitand un mesaj la urmatoarea adresa de e-mail: mansardebucurest@gmail.com, sau apeland urmatorul numar de telefon: 0732008477. Nu stati pe ganduri ci apelati la specialistii care va vor raspunde la toate intrebarile

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.