0

Laptop-ul e ca masina

Laptop-ul este ca o masina. Fiecare om se mandreste cu al lui, multi si le compara si fac diverse teste cu ele, iar altii le poseda doar pentru ca au nevoie de ele ca sa isi faca treaba.
Chiar daca nu scot fum din cauciucuri si nu au un motor care sa toarca, laptop-urile sunt si ele puternice. Insa puterea lor nu se masoara in cai, ci in cantintatea de memorie RAM, viteza procesorului, puterea de procesare a placii video etc.
Aici nu prea conteaza culoarea si tuning-ul se face mai mult la interior, putandu-se vedea doar in benchmark-uri si nu pe strada. Pe ele nu le alimentezi cu benzina, ci cu electricitate. Pentru a folosi un laptop nu iti trebuie rovinieta sau sa stii in ce stare sunt drumurile. Indiferent daca asfaltul este uscat sau ud tu il poti folosi, in parc sau in foroliul de acasa.
Din cand in cand un laptop, oricat ar fi de bun, se mai si strica. La fel ca masina, il poti duce la reparat intr-un service laptop Bucuresti. De aici poti lua un laptop pe care sa-l folosesti cat al tau este la reparat.
Partea buna care face subiectul unei diferente dintre laptop si masina este ca nu te murdaresti pe maini de vaselina cand ii schimbi piesele. Ba chiar, daca esti un pic priceput il poti repara singur, desi eu te sfatuiesc sa il lasi pe mana expertilor.
Chiar daca nu te duce din locul A in locul B, pentru ca nu a fost facut pentru asta, laptop-ul ca si masina scurteaza distantele. Distanta dintre munca si casa, dintre tine si distractii si chiar dintre oameni. Si, la fel ca si conducatorii auto, vor exista oameni care vor sa-si duca laptop-ul la un alt nivel, incalcand oarecum legile. Acestia il vor tuna si se vor lauda cu el aproape cum fac unii oameni cu masinile lor nemtesti importate.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.