10

Jocuri cu muci

 

Dacă data trecută habar nu aveați că există jocuri cu muci, data aceasta nici nu cred că vă gândeați că există și jocuri cu muci. Am căutat frumușel pe mai multe site-uri și am dat de ceva joculețe funny cu muci. Păcat  că nu sunt roz. 🙁

 

Subway Sneeze

Trebuie să strănuți cât mai departe cu muci ca să lovești pe cei tren sau dracu știe ce  o fi ăla. :)) Îți reglezi cât de sus vrei să arunce cu muci și dai click stânga. Spor! Îl poți juca aici ->  Subway Sneeze.

Snot Put Game (Pune Muci)

Cu cursorul iei dintr-un nas un muc drăgălaș și îl arunci cât mai departe. Joacă și tu aici – Snot Put Game.

 

Gobtron

Ești monstrul legendar Gobtron. Cum esti ditamai pufoșenia roz și nu ai maini trebuie să îți omori inamicii cu proprii muci. Spor! Îl poți juca aici -> Gobtron.

 

Sneeze

Ești un tip răcit și mucos. Care este scopul tău? Să strănuți lângă câți mai mulți oameni ca să le dai răceala. Ei strănută la rându lor peste alții și așa ajungeți toți niște mucoși. Dacă vrei să îl joci intră aici -> Sneeze.

 

Sling

Cine e Sling? Este un muc 2d. Ajută-l pe Sling să recupereze elementul lipsă și să repare centrala electrică Oozeville. Îl poți juca aici -> Sling.

 

MucRoz

10 Comments

  1. Scuze de comment duplicat dar am crezut ca se bloca-se pagina de net. Freek sa stergi si tu unul din ele daca e, salut.

  2. Ador jocurile in Flash. Eu de obicei mă joc pe ArmorGames. Aici mă enervează că este video de la sponsori. Am făcut punctele astea :
    Subway Sneeze – 939 ; Snot Put – 1451 ; Sneeze (favoritul meu) – 2644

  3. I love Flash games. I usually play ArmorGames. Here it annoys me that this is video from sponsors. I made the following points:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.