0

Huse pentru Huawei P20 Lite

Lansat oficial in luna Martie a acestui an, smartphone-ul Huawei P20 a reusit sa marcheze inca in succes pentru compania din China, captand atentia expertilor din domeniu. Multi au precizat ca acesta are una dintre cele mai bune camere pana in acest moment, insa nici la celelalte capitole nu sta rau deloc. Iar pentru o astfel de perla de telefon este nevoie si de masuri de siguranta adecvate, in special o husa.

Husa a devenit indispensabila pentru orice posesor de smartphone, impreuna cu foliile de protectie pentru ecran, chiar daca duritatea acestora a crescut exponential cu fiecare nou model. Avem la dospozitie numeroase modele de huse, de la huse care imbraca doar parte din fata pana la huse full-cover care imbraca tot telefonul, si chiar si huse flip. Alegerea ramane la latitudinea posesorilor, insa acestea trebuie alese cu grija, si cel mai important, trebuie sa fie originale. De accea, magazinul online Huseok ne pune la dispozitie modele de huse pentru smartphone-ul Huawei P20 Lite, varianta ceva mai slabuta a lui P20. De la huse din material plastic pana la huse din piele sau huse din material textil, avem de unde alege. Le putem asorta cu culoarea telefonului sau putem crea un anumit contrast de culori.

Un lucru este cert insa, telefonul va fi astfel mult mai portejat, o husa full-cover sau una flip protejand si ecranul, cel mai predispus la zgarieturi si la lovituri. Desigur ca nimeni nu isi mai tine telefonul in ziua de azi fara folie de protectie pe ecran, dar, utilizant in plus si o hura, nu se va mai zgaria nici folia asa de usor, asa ca imaginile vor ramana la fel de clare iar telefonul va avea mereu un aspect de nou. La fel de important si bine de precizat este si faptul ca praful nu va mai afecta telefonul la fel de mult, chiar daca ultimele modele sunt water-proof si dust-proof. Ideea este ca acesta va fi mereu curat, ferit de umezeala si de zgarieturi, totul utiliant o husa de doat cateva zeci de lei.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.