1

Haina il face pe om?

Oare haina il face pe om sau omu` o face pe haina? Oare cand o sa aflam raspunsul la intrebarea aceasta? Eu tind sa cred ca varianta a doua este cea mai potrivita, dar sa stii sa iti alegi hainele. Intotdeauna trebuie sa ne imbracam cu bun gust.

Desi sunt adeptul genului muzical hiphop nu adopt si stilul vestimentar. De ce? Imi hainele putin mai largute , dar nu imi plac cele exagerat de largi si colorate excesiv. Nu mai zic si despre bling-bling-uri sau alte accesorii stralucitoare.

Da,  conteaza si la barbati pentru ca si noi stim sa ne imbracam bine sau cel putin unii.

In cazul femeilor lucrurile stau complet altfel, intrucat majoritatea lor tin foarte mult la tinuta in special in cazul unor rochii de seara 2012 pentru a fi in pas cu moda. La femeie este o intreaga istorie pentru ca ele tin cont de anotimp, de ten, de culoarea parului si a ochilor,de local sau de tipul evenimentului la care participa (nunta,bal mascat,cununie,serata, botez sau pur si simplu o intalnire cu prietenii). Intodeauna femeile au grija ca tinutele sa le asorteze cu accesorii cat mai finute si pantofi comozi si sa isi ascunda defectele cat mai bine cu corsete sau sutiene cu push-up.

Oricum trebuie sa recunoastem ca majoritatea femeilor se pricep mai bine la tinuta decat barbatii.

Voi ce stil vestimentar preferati?

 

MucRoz

One Comment

  1. Industria modei romanesti este intr-o profunda criza de identitate fiecare din zonele istorice ale tarii isi aroga dreptul de a organiza ,,Saptamana modei Romanesti,, cu rezultate neconcludente si fara lipsa de evidenta materiala la capitolul vanzari.

    Pe o piata dominata de ,, suvenirul,, asiatic ,ale carui influente au sterilizat imaginatia si bunul gust stigmatizandu-le cu pecetea kitsch-ului , iata ca in sfarsit cineva are curajul sa devina prim-solistul revenirii etichetei si naturaletei romanesti in acest domeniu, vaduvit in ultimii ani de existenta unui curent new age care sa renegocieze pozitia noastra in fashion list-ul mondial .

    Apare ca o necesitate aparitia unei institutii de invatamant de specialitate construita pe scheletul unei echipe talentate si cu dorinta de afirmare care sa dea valenta talentelor incipient dezvoltate la tanara generatie ,cat si slefuirea celor deja existente si care accepta perfectionarea continua ca mijloc de desavarsire in noianul de tendinte ale secolului al- XXI-lea.

    Istituto di Moda Salomeia Truta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.