2

Guest post: Legile americanilor

Buna! Sunt Lucianna si, din ciclul Mare e gradina Domnului astazi am sa insir cateva legi ciudate ale americanilor, dupa modelul Mucului, care are un articol cu legile ciudate ale lumii
1 In Idaho un barbat nu are voie sa ii ofere iubitei o cutie cu bomboane care cantareste mai putin de 22 de kilograme. Sunt PRO! Vreau si la noi! Unde semnez?
2 In Conneticut, un castravete nu poate fi castravete daca nu sare. Astia ori au pe bune castraveti care sar, ori umbla numai beti!

3 In California nu ai voie sa mananci portocale in cada. E na? Cat o fi amenda?
4 In Florida, daca legi un elefant intr-un loc de parcare, trebuie sa platesti taxa pentru masini. Da oare pentru cate masini? O fi valabil si la elefantei?
5 In Illinois, este ilegal sa mergi la opera cu un pudel. Nu e corect! I se ia animalului dreptul la cultura!
6 In New Mexico femeile nu au voie sa iasa in public ne barbierite. Va dati seama cata populatie traumatizata pana la legea asta?
7 In North Carolina este ilegal sa canti daca falsezi. Sa tin minte sa rog fetele de la Heaven sa nu se duca acolo!
8 Fiecare cetatean trebuie sa faca dus macar o data pe an, in Kentucky. Asta cam trebuie si la noi!

9 In Wyoming  daca nu ai permisiune scrisa, nu poti face poze iepurilor, din ianuarie pana in aprilie. Permisiune iepurilor sau a stapanilor sarmanelor animale?
10 Nu iti este permis sa impusti un bivol de la etajul al doilea al unui hotel, in Texas. De la etajul 3 in sus, sa nu ranim calatorii!
11 Rhode Island  nu ai voie sa musti picioarele altcuiva. Fiecare isi musca propriile membre posterioare! Mi se pare corect!
12 Pennsylvania este ilegal sa dormi pe un frigider, afara…..Se doarme inauntru, pe masina de spalat sa inteleg…

marius

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.