0

Guest Post: La munca ba!

Salutare din nou din deplasare. Emil Calinescu ma numesc, student, doctorand si blogger. Pentru ultimul defect vinovat este CEL MAI MINUNAT BLOG.

Articolul prezent a fost generat de o intamplare de ieri. Vorbeam pe mess cu colegul meu  Andrew . Si am vorbit destul de mult, despre cam orice. La un moment dat vreau eu sa fac misto de el, si-l intreb, asa, fara motiv: “ba, tu nu mai mergi la munca”? Si apoi imi vine sa zic : « la munca cu tine, nu mai freca menta ». Daca vi se pare ca-s nebun si ca am chef de misto, sa stiti ca asa e. Doar ca ieri am facut un lucru bun : el chiar uitase cum trece timpul. El intra la 6 jumate si mai avea o ora pana sa intre. Si sta destul de departe. Habar n-am daca a intarziat sau nu, dar cert este ca am facut un lucru bun.

Si m-am tot gandit apoi  la « utilitatea » unor astfel de misto-uri. De multe ori intreb lumea, pe la 1 noaptea : « ba, tu n-ai somn ? ». De si mai multe ori, ma intreaba ei pe mine de ce nu dorm. Aici intr-adevar sunt inutile. Dar uite ca uneori o gluma nevinovata poate fi utila.

Legat de asta, imi amintesc o poveste de cand eram mic(poveste cred ca era ?!). Cica unul se ducea in fiecare dimineata in padure sa trezeasca animalele si pasarile. Si era convins ca daca n-ar fi el, alea ar dormi toata ziua. Pana intr-o zi cand nu s-a trezit asa de dimineata si vede pasarile pe cer, animalele se trezisera…Si avea un sentiment de inutilitate.

Sentimentul invers l-am avut eu ieri. Uite vere, sunt si eu util la ceva pe aceasta planeta. Si promit sa « bat » la cap si pe altii. Uneori se poate dovedi util.

 

Salutari UTILE tuturor si multumesc gazdei ca mi-a oferit spatiul acesta

P.S: Si tu poti scrie un guest post pe acest blog – mai multe detalii ai aici.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.