1

Guest Post – Andrei analizeaza mucroz.info

Salut,sunt Andrei (unul din administratorii de la www.articole-sponsorizate.ro) si astazi voi scrie un guest post pe acest blog.Pentru inceput vreau sa ii multumesc mucului pentru-ca a acceptat acest guest post.

De ceva timp am inceput propiul blog ,unde scriu printre altele si blog reviews(aici link dofollow catre http://site-info.ro/categorie/blog-reviews/) .Pentru  cei interesati, un review precum cel de mai jos va costa 1 link in blogroll.De asemenea pe blogul meu puteti citi sfaturi despre modul corect de a face link exchange,sfaturi pentru a va  imbunatatii pagerank-ul etc.

 

Asadar sa incepem cu review-ul.

General

Mucroz.info pagerank 4,alexa rank 1992982, si 278 de linkuri catre tine. In ceea ce priveste numarul de link-uri,ai destul incat sa faci pagerank 5.Desi blogul tau e destul de bun,voi incerca sa gasesc lacunele.

Ca un prim sfat, iti sugerez sa scoti acele link-uri din footer intrucat pierzi link juice prin ele.In mod cert acestea nu sunt puse pentru a genera trafic deoarece imi vine greu sa cred ,ca cineva, va da vreodata click pe ele,avand in vedere pozitia lor.

 

Layout

In ceea ce priveste layout-ul blogului, iti recmand sa muti acel like box mai sus ,intrucat acesta iti poate creste semnificativ numarul de vizite.De asemenea butoanele sociale precum twitter si google+ sunt foarte greu vizibile acolo in header necesitand a fi repozitionate.Nu in ultimul rand te sfatuiesc sa renunti la traficul afiliat deoarece la numarul de vizite pe care il ai,este foarte greu sa  pescuiesti ceva.

 

Social Media

Ei bine,daca pana acum stateai binisor,in ceea ce priveste mediul social,esti pe marginea prapastiei.Sunt sigur ca te intrebi de ce;Te sfatuiesc sa distribui pe wall-ul de pe facebook ( mucroz) linkurile cu articolele pe care le scrii pentru a creste numarul de vizitatori catre site si nu tot felul de imagini deochiate J) .Cand zic asta ,pe viitor ai putea lua in considerare atat google+ cat si twitter.De asemenea adauga butonul share in articole,pentru ca ceilalti utilizatori sa iti poata distribui pe propiile wall-uri articolele tale.

SEO

Inceput promitator,am gasit atat robots.txt , cat si sitemap.Am reusit sa identific o prima problema,imaginile tale nu contin atributul alt,ceea ce inseamna ca nu vor putea fi indexate de motoarele de cautare.Sunt sigur ca stii cum sa rezolvi problema,asa ca nu voi intra in detalii.

Un alt punct slab al site-ului tau Il reprezinta viteza de incarcare.Aceasta este de 4,36 secunde foarte mare pentru un blog.Iti recomand sa iti schimbi hostul  cu unul romanesc.Avem si noi host la doar 49 de lei /an.

Cam atat despre seo,intrucat si la acest punct stai destul de bine.

 

Dragilor,sper ca nu v-am plictisit si ca informatiile de mai sus au fost folositoare.

Va astept in vizita.

Andrei

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.