0

Google e prietenul tău

11755860_1129827790377662_4093630364099779313_nInternetul există de peste 50 de ani, însă nu a fost de la început la fel de ușor de folosit ca acum. Abia în urmă cu aproape 20 de ani a apărut ideea lui Sergey Brin și a lui Larry Page care a schimbat modul în care era folosit internetul și l-a adus pe drumul pe care se află astăzi: motorul de căutare Google.

Un motor de căutare se ocupă cu întocmirea unei liste cu absolut tot ce există pe internet, fie că e vorba de imagini, muzică, website-uri, documente etc. Apoi acesta returnează rezultate în funcție de cuvintele căutate de utilizator. Începând de anul trecut, Google este cel mai utilizat motor de căutare din Statele Unite ale Americii (și, probabil, din lume), răspunzând la peste 3 miliarde de căutări în fiecare zi.

Însă găsirea informațiilor pe internet nu este singura utilitate pe care o are acest motor de căutare. Văzând cât de folosit este instrumentul inventat de către cei doi americani, antreprenorii, mai mici sau mai mari, l-au văzut ca pe o oportunitate de Promovare prin Google . Aceștia au început să plătească pentru a apărea printre primii în rezultatele anumitor căutări, folosind instrumentul Google Adwords. Astăzi, acest instrument este foarte folosit de proprietarii de afaceri, căci prezența online este foarte importantă.

Singura problemă ar fi că unii oameni care și-au deschis afaceri (mai mari sau mai mici) poate nu au suficient timp sau nu știu cum să se promoveze pe Google. Însă există rezolvare: www.themarkers.ro te poate îndruma pe calea promovării în Google Adwords și, astfel, afacerea ta să aibă o prezență mai mare pe internet, ceea ce se va traduce în clienți mai mulți și un profit mai mare.

Tehnologia evoluează într-un ritm extrem de rapid în prezent, ceea ce înseamnă că unei firme care nu este prezentă pe internet îi va fi mult mai greu să ajungă la potențialii clienți. Noi trebuie să ne adaptăm și să nu ezităm să apelăm la specialiști oricând și oriunde avem nelămuriri!

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.