0

Generatoare de curent pentru constructi

Lucrarile pe santier necesita electricitate, iar acolo unde aceasta nu este disponibila, se recurge la utilizarea unui generator de curent pentru alimentarea echipamentelor de constructii.

Generatoarele de curent pentru constructii dispun de cadru pe roti pentru a facilita transportul, de indicatori ai nivelului de combustibil si de senzori de presiune a uleiului. Acestea ofera protectie la suprasarcina, astfel echipamentul se opreste automat in momentul in care tensiunea maxima admisa este depasita.

Sistemul de pornire al generatoarelor de curent pentru constructii difera de la un model la altul, existand doua tipuri: sistem de pornire la sfoara, sau sistem de pornire electric (la cheie). Generatoarele cu pornire electrica sunt echipate cu baterie de 12 V.

Generatoarele de curent sunt dotate cu prize de 12 V si permit incarcarea acumulatorilor auto, indeplinind si functia de redresor.

Generatoarele de sudare permit alimentarea echipamentelor ce necesita tensiunea furnizata de generator, dar si utilizarea unui aparat de sudura, concomitent, procesul de sudura neavand niciun impact asupra tensiunii de iesire a alternatorului, iar puterea furnizata in acel moment de generator fiind duala.

In alegerea unui generator de curent este idicat sa se apeleze la consiliere din partea specialistilor, pentru ca echipamentul achizitionat sa indeplineasca toate criteriile necesare desfasurarii activitatii in conditii optime.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.