0

Flori frumoase pentru iubite frumoase

Azi m-am gandit sa scriu un articol despre importanta si semnificatia unei flori in viata iubitelor noastre. Ei bine, mie imi place foarte mult sa-i cumpar flori iubitei mele, imi place cum ii radiaza fata in momentul in care primeste o floare de la mine, sau un mic cadou. Asa-s ele femeile, se multumesc cateodata si cu chestii care pentru noi barbatii sunt cam nesemnificative.  Asadar pot spune ca as face orice s-o vad fericita pe iubita mea. Dar totusi sunt putin mai lenes, si de cele mai multe ori aleg sa cumpar de pe net. Cumpar de pe net, pana si flori.

Asa ca am gasit o florarie onlinefoarte misto. Are o foarte mare gama de flori, de toate sortimentele si toate culorile. Iubitei mele ii plac trandafirii, asa ca voi stradui sa ii cumpar ce-i mai frumosi trandafiri, rosii ca focul. Dupa cum bine stiti si voi, rosu este culoarea pasiunii, culoarea focului din inima, culoarea dragostei, culoarea a tot ce este din dragoste. Asadar, cum eu imi iubesc prietena, m-am ganditca ar fi cazul sa i-o si demonstrez prin aceste flori.

Un prieten bun odata mi-a spus urmatoarele cuvinte: “Iubita fericita, viata fericita”. Ei bine pot spune ca aceste vorbe sunt cam adevarate nu doar in unele cazuri, ci de cele mai multe ori. Daca ii faci cadouri iubitei tale, si o faci sa fie fericita, altfel se va comporta cu tine, altfel va reactiona la vorbele tale. Asa ca orice barbat ar face mai bine sa-si faca iubita fericita, astfel poate sa fie si el fericit. Si voi da un exemplu.

Eu cand ii dau mici cadouri iubitei mele, un parfum, o floare, sau altceva, chestii mici, nu extrem de costisitoare, ei bine, in acele momente pot spune ca in urmatoarele zile se vede o schimbare la ea, si anume se poarta mai frumos cu mine, este mai grijulie, mai fara stres cand ies la bere cu baietii etc.

Dar pe de alta parte daca n-as face astfel de gesturi, ati vazut si voi zilele astea cum a fulgerat si tunat pe afara, ei bine cam asa este si ea. Fulgera si tuna din toate incheieturile. Si foarte rar se intamplasa mai si “ploua”, gandindu-se ca n-o bag in seama, si ca n-o iubesc si astfel de drame ale tineretii 🙂

Tocmai de aceea va recomand baieti sa acordati astfel de mici atentii femeilor din viata voastra, garantat veti avea o viata mai buna alaturi de ele. Si multe din problemele cotidiene pot spune ca dispar, fara pic de urma. Pana una alta, sa fiti iubiti si fericiti alaturi de fiintele dragi din viata voastra.

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.