2

Festivalul – Flori de mai 2011 Calarasi (Castigatori si Pareri)

Mă bucură faptul că a câştigat un tânăr din Cluj Napoca care cântă şi la orga şi vocal neîmpindicandu-l faptu` că este orb, dar dă el dă dovadă de mult curaj şi ne învaţă să fim mai puternici.Mulţumim Ioan.
De organizare am fost puţin dezamăgit. De ce?
La un festival de muzică uşoară ar fi trebuit sa cânte live si invitaţii nu numai concurenţii.

Sâmbătă a fost ok şi parcă mai multă lume. Sau mai multe fete? Pentru cine? Pentru Fane:> (Connect-R = Fane = Stefan Mihalche. De aia are aşa multe fane? .El a cântat live.Felicitări!).Vă daţi seama că au fost în delir toate fetele când Fane şi-a dat jos maieul înaintea lui find pe scenă şi Anna Lesko cu un decolteu generos dar şi cu playback-ul mai generos că doar aşa e la modă.
Duminică parcă îmi pare rău că mi-am pierdut vremea pe acolo.În afara faptului că am auzit de la invitaţii speciali sau mai bine zis acele pipiţe care normal o ard cu vocea pe cd şi bulănaşele afară dar şi pe domnii de la trupa Provincialii care au facut un playback al dracu de nesimţit.Cum să faci aşa ceva cu orchestra în spate?

În fine hai să va las cu câteva informaţii care sigur o să vă intereseze de la adevarul.ro plus nişte poze.

Locul I la secţiunea Floricele pe câmpii a fost câştigat de Daria Ivan (6 ani), din Bucureşti. Premii speciale au primit Cristina Ioniţă, din Călăraşi, Cristina Constantin, din Buftea, judeţul Ilfov, şi Liana Păun.
 
Premiul al treilea a fost câştigat de Iolanda Ulmeţeanu din Constanţa, premiul al doilea de Mareş Pană, din Râmnicu Sărat , iar premiul I a fost câştigat de Daniela Marin. 
 
Premiul „Şerban Georgescu“ a fost câştigat de Adriana Gavrilă, iar trofeul Flori de Mai a fost câştigat de Ioan Man, un tânăr orb, din Cluj Napoca. „Aş dori să mulţumesc tatălui meu, el este omul din umbră care m-a spijinit în toată activitatea mea“, a spus tânărul.
 
Şi pe final un clip cu Ioan Man câştigătorul Festivalului Flori de Mai Călăraşi 2011.

MucRoz

2 Comments

  1. Daca nu sunteti suficient informati, aflati ca la sectiunea ,,Floricele pe campii", au existat 3 categorii de varsta (6-9,10-13,14-16), si la fiecare categorie au fost cate 2 castigatori de loc 1,cate 2 de locul 2, cate 2 de locul 3, etc, iar castigatorii locului 1 de la fiecare categorie au cantat in gala. Cred ca au dreptui egale sa fie mentionti cu totii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.