0

Femeia in societate

In societatea zilelor noastre, femeia este tot mai emancipata si tot mai independenta. Femeile de acum au alte valori decat mamele si bunicile lor. Vor meserii de barbati pe care sa le struneasca in timp ce impart cresterea copiilor si muncile casnice cu sotul.

Femeile zilelor noastre viseaza sa calce pe luna, sa conduca firme imense, sa arate barbatilor ca le sunt egale.

Femeile astea nu mai viseaza sa fie mirese, ca pe vremuri. Cele care încă suspina atunci cand vad o rochie de mireasa sunt putine.

Astfel de femei admir. Le prefer, bineinteles, pe cele independente. Dar mi se pare uimitor să vad femei ce au incredere in semnificatia rochiei de mireasa.

Rochia de mireasa este, prin definitie, o declaratie de dragoste si de incredere. In plus femeia alege rochii de mireasa si cu alte culori in afara de alb. O femeie ce poarta rochia de mireasa in timpul unei ceremonii ce o uneste pe viata de cineva, arata ca ei nu ii este teama sa iubeasca. Nu ii este teama sa aiba grija de copii, nu ii este teama ca va parea demodata.

O femeie in rochie de mireasa are curajul de a se declara sus si tare, in stare sa faca tot ce pot si cele de mai sus. Iar casatoria nu o poate face decat mai puternica.

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.