0

Despre RCA

In primul rand ce este o asigurare RCA? Asigurarea RCA este o asigurare prin care tertii prejudiciati in urma unui accident auto, produs din vina conducatorului auto asigurat,primesc despagubiri pentru daunele materiale sau decesul ori vatamarile corporale suferite, sa stim toti despre ce este vorba. Toti proprietarii de vehicule, persoane fizice ori juridice, trebuie obligatoriu sa incheie o asigurare RCA si sa plateasca prima de asigurare aferenta. De asemenea, au obligatia de a aplica pe parbrizul vehiculului intr-un loc vizibil din exterior vigneta primita odata cu polita de asigurare.

Pentru o asigurare RCA eficienta va recomand www.rcaieftin.ro .
Incheierea contractului se realizeaza cu oricare din societatile de asigurare autorizate in acest sens. La incheierea contractului pe o perioada de 6 sau 12 luni in functie de optiunea dumneavoastra vi se elibereaza polita de asigurare obligatorie de raspundere civila a vehiculelor, impreuna cu vigneta si documentul international de asigurare.
Eu unul am cautat pe internet mai multe polite de asigurare si am gasit RCA pe www.rcaieftin.ro la un pret acceptabil iar firma este serioasa si de incredere l-am primit la scurt timp dupa ce am efectuat comanda, va recomand tuturor cititorilor sa apelati cu incredere la aceasta firma experimentata nu aveti nimic de pierdut, doar de castigat, aveti grija in trafic bafta tuturor soferilor.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.