1

Despre chirurgia obezitatii

Obezitatea este definita ca un exces de grasime la nivelul corpului, care influenteaza starea de sanatate. Nu mai e o noutate faptul ca obezitatea se intelege foarte bine cu bolile de inima si diabetul, dar poate genera si alte boli ce va pot fi fatale.
In cazul in care observati o dereglare a greutatii si o stare generala tot mai rea, faceti dumneavoastra primul pas si mergeti la un medic ce se pricepe foarte bine la chirurgia obezitatii , nu lasati obezitatea sa faca ea primul pas, adica sa va domine si sa va faca viata tot mai grea.
Trebuie sa intelegeti ca o dieta simpla nu poate face minuni in toate cazurile. Pentru a merge pe calea cea buna si pentru a redeveni persoane normale, fara prea multe kilograme in plus, neaparat trebuie sa apelati la chirurgia obezitatii.
Chirurgia obezitatii include urmatoarele tipuri de operatii de micsorare a stomacului : Inelul gastric, Plicatura gastrica, Sleeve-ul gastric, Bypass – ul gastric. Operatiile de micsorare a stomacului sunt singurele care pot vindeca obezitatea si vor duce la disparitia bolilor asociate.
E bine sa intelegeti cat mai repede ca nu-i de gluma cu obezitatea, trebuie sa incercati sa faceti cat mai mult sport, trebuie sa mergeti la un medic renumit in domeniul chirurgiei obezitatii. Suntem siguri ca o sa reusiti, trebuie doar sa contactati echipa Ponderas!

MucRoz

One Comment

  1. Cu obezitatea nu-i de gluma, incercati sa duceti o viata cat mai sanatoasa, incercati sa va respectati organismul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.