8

Desene Animate,Hello Kitty si illuminati

 

Probabil o sa fiu asasinat dupa ce am scris acest articol deci vreau sa zic ca v-am iubit.

In acest articol o sa va zic de un lucru greu de crezut dar care pare destul de adevarat si anume “mesajele subliminale din desenele animate” dar si despre “adevarata poveste a lui Hello Kitty”.

Sa incepem cu desenele animate. Desi infatiseaza niste personaje dragute si povestioare amuzante desenele animate contin foarte multe mesaje subliminale.

In primul rand:

De ce mai toate personajele din desene animate sunt dezbracate? /:) Tom si Jerry, Donald Duck, Pinguinii din Madagascar,Winnie The Pooh si altele.

In al doilea rand contine mesaje subliminale mai ales cuvantul sex.

 

 

Si acum trecem la povestea lui Hello KittyHello Kitty (ハローキティ Harō Kiti)este un personaj fictiv produs de compania japoneză Sanrio. Creat de Ikuko Shimizu, primul produs, o poșetă din vinil, a fost introdus în Japonia în 1974 și în Statele Unite în 1976-sursa).

Se spune ca Illuminati se folosesc de vedetele,marcile de produse,personajele din desenele animate cele mai populare. Asa este si cu Hello Kitty. Dupa cum ati observat in ultima vreme pe internet H K  devine din ce in ce mai populara.

Arme cu Hello Kitty = Arme = Razboi, Ura, Agresivitate!

In 1999, o femeie de 23 de ani a fost rapita dintrun club de noapte de 3 barbati. Aceasta a fost inchisa in apartamentul lor si torturata pt o luna,  apoi membrele i-au fost dislocate si capul inghesuit intr-o papusa in forma de HK. I-au descarnat si alte parti ale corpului si doar craniul, un dinte si ceva organe interne au fost recuperate. Ea a fost victima sinistrului cult japonez si satanist “Hello Kitty“.

Iar 1997, pisicuta dragalasa a fost suspectata ca avea conotatii obraznice, funebre. Cand o aprobare a introdus un aparat de masat umerii care s-a dovedit a fi o piesa populara in magazinele pentru adulti. acesta a fost retras de pe piata dupa cativa ani, dar conotatiile Hello Kitty in ceea ce priveste sexualitatea erau deja existente. In tot acest timp a cunoscut o ascensiune in sua cu ajutorul castigatoarei de premiu grammy, mariah carey si a altor celebritati seducatoare care erau captivate de aceasta creatura.

Putem spune ca illuminati folosesc aceste cai pentru a ne controla copii?

Nu stiu cat de adevarate par aceste informatii dar sunt destul de interesante.

Deci ca sa zica unii oamenii ca influentez pot spune ca acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare.

MucRoz

8 Comments

 1. eu am vazut ceva asemanator pe youtube si m-a infiorat, cauta "demascarea industiei muzicale 1/11" si ai sa vezi mult mai multe lucruri de genu.

 2. mesaje subliminale.. adica ne influenteaza. da' cine dracu isi dadea seama de sex scris in boscheti? tre' chiar sa n-ai ce face sa te apuci de d-astea, zau. =)))

 3. Foarte tare tati >:D<

  Chiar si asa, tot imi place Hello Kitty .

  dar faza cu sexu' a fost chiar tare =)) nu as fii observat asa ceva nici daca ma uitam sute de ani la acele imagini.

 4. :)):)):)):)) astea sunt deja exagerate,cine observa că scrie acolo sex:)):)) oricum funny articolul:)):))

 5. Tu chiar crezi prostiile alea cu Disney ? Bine, poate jumatate or fi adevarate, dar nu scrie peste tot cuvantul sex . Eu cred ca sunt oameni care interpreteaza orice . Te-ai gandit daca illuminati nu exista ci doar se vrea ca noi sa credem acest lucru ?
  My recent post Interventie inteligenta

 6. Te felicit pentru acest articol,tot ce ai spus este foarte adevarat.Pacat ca multa lume nu baga de seama asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.