0

De ce sa instalezi un sistem de filtrare in toata casa

1918023_122848757735962_7066437_nPurificatorii de aer portabili sunt utili, insa in anumite conditii pot fi ineficienti, asa ca o alternativa avantajoasa pentru proiectul dumneavoastra de climatizare a locuintei ar putea fi instalarea unui sistem multi-split de aer conditionat. Beneficiile pe termen lung privesc atat costurile mai reduse pentru consumul de energie electrica, dar si calitatea aerului pe care il respirati.

Un sistem multi-split garanteaza climatizarea mai multor incaperi in acelasi timp. Totodata, favorizeaza o eliminare rapida si eficienta a elementelor nocive din aer (alergeni, bacterii, fum de tigara si alte mirosuri deranjante, particulele de praf si polen), alaturi de mentinerea unei umezeli in parametri normali.

Operare silentioasa

Noile aparate de climatizare se caracterizeaza printr-o functionare silentioasa, atat in regim de racire, cat si pe incalzire, pe toata durata anului.

Aer interior purificat, curat si sanatos

Intr-o resedinta tipica, un sistem AC de obicei recirculeaza aerul de 5 pana la 7 ori. De fapt, recircularea fluxului de aer racit / incalzit prin filtre, asigura curatarea acestuia, facandu-l mai sanatos.

Conductele imbacsite si reziduurile care se pot aduna in interiorul compresorului pot sa dauneze calitatii, randamentului si eficientei unui aparat de aer conditionat. De aceea, este esential sa optati pentru sisteme performante, prevazute cu filtre de curatare a aerului moderne, chiar daca acestea sunt disponibile la preturi mai mari. Specialistii notri va pot ajuta prin diferite proiecte de instalatii aer conditionat conforme cu necesitatile si preferintele oricarui client, indiferent ca se doreste climatizarea unei locuinte personale, a unui spatiu comercial sau montarea de aparate AC in birouri sau in alte locatii etc.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.