8

De ce sa bei bere?

 

De ce să bei bere? Păi există ceva motive. Chiar îți este de folos să bei bere. Știai că berea conține multe vitamine, minerale și antioxidanți esențiali. Mai jos am să îți prezint 6 motive bine intemeiate în care e indicat să bei bere.

Reduce riscul de infarct. Studii realizate de cercetătorii americani au arătat că antioxidanții din bere reduc atacurile de cord, inhibând coagularea sângelui. Ei ar putea să aibă un rol în protejarea împotriva cancerului,.

Ne protejează de Parkinson. Alcoolul consumat în cantități moderate, inclusiv consumul moderat de bere și alți câțiva factori ai stilului de viață se asociază unui risc scăzut de dezvoltare a bolii Parkinson.

Conține vitamine de tip B. Vitaminele de tip B (B6, B9 și B12) pe care le găsim în bere pot furniza consumatorilor o protecție suplimentară împotriva bolilor cardiovasculare.

Curăță rinichii. Berea conține puțin calciu și este bogată în magneziu, ceea ce ar putea ajuta la protejarea împotriva formării pietrelor la bilă și la rinichi. Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care a fost recomandat consumul unui pahar de bere pe zi pentru reducerea riscului de formare a pietrelor la rinichi.

Reduce riscul de Alzheimer. E o sursă bogată de siliciu care este absorbit prompt de către organism. Conform studiilor, siliciul din bere ar putea contribui la reducerea riscului bolii Alzheimer.

Protejează împotriva diabetului. Numeroase studii au arătat că flavonoidele din hamei ar putea avea potențialul de a proteja împotriva unor boli. De exemplu, ar putea ajuta la reducerea riscului de cancer, ar putea avea efecte pozitive asupra oaselor, ar putea reduce riscul de diabet, îmbunătăți nivelul colesterolului bun.

MucRoz

8 Comments

  1. Apa potabilă este cel mai bun lucru pentru sanatatea ta. Orice altceva este dar rar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.