0

De ce sa alegeti o Saltea Memory Salterra?

Cu totii ne dorim un somn usor si odihnitor, dar uneori exista diferiti factori care dauneaza calitatii somnului. Saltelele de proasta calitate si incomode se afla printre acestea. Fie online, fie offline, puteti cumpara saltele memory foam, care va ajuta sa va odihniti mult mai bine.
Persoanele care sunt in cautare de saltele Cluj pot merge in magazinul fizic Salterra sau pot vizita magazinul online, pentru a-si alege o saltea Memory Salterra. Exista numeroase motive pentru a alege o astfel de saltea, iar raportul calitate-pret este unul foarte bun.
O saltea Memory se remarca prin structura de care beneficiaza, precum este cazul saltelei Memory7 Sleep Comfort. Aceasta dispune de un strat de confort, realizat din 7 centimetri Green Therm Memory Foam de 55kg/mc si 3cm de spuma super elastica Green Form High Density de 35kg/mc.
Este usor sa va bucurati de un somn odihnitor cu saltele memory foam. Extrem de interesant este nucleul saltelei, realizat din 13cm de spuma indeformabila de 28kg/mc. Cu o saltea Memory Salterra presiunea corpului va fi distribuita uniform si va asigura un nivel crescut de ergonomie pe durata somnului.
Alte beneficii ale unei astfel de saltele includ favorizarea unei circulatiei corecte a sangelui in timpul somnului si adaptarea la temperatura corpului. Acestea sunt cateva dintre avantajele oferite de confortabilele saltele Memory Salterra, cu ajutorul carora va puteti prelungi timpul pe care il dedicati odihnei.
Cu o saltea Salterra este deosebit de usor sa va odihniti de fiecare data. Potrivit unui studiu realizat de The Sleep Council din Marea Britanie, achizitionarea unei saltele noi a fost cea mai buna alegere pentru majoritatea cazurilor de tulburari ale somnului, fiind mai eficienta decat somniferele.
O saltea buna Salttera se adapteaza formei corpului dumneavoastra si reduce numarul miscarilor din timpul noptii, dar se remarca si prin lipsa presiunii pe zonele corpului, pentru a dormi usor. De asemenea, impiedica superaincalzirea si favorizeaza un somn neintrerupt, asa cum ne dorim in fiecare noapte. Daca alegeti un top bun pentru saltea, impreuna cu o perna si o pilota potrivite, detineti reteta de succes pentru un somn usor si odihnitor, care va reface organismul.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.