0

Cumpara ce ai nevoie de pe negociat.ro

Cu totii stim cat de greu gasim un obiect atunci cand ni-l dorim. Nu e deloc usor sa cauti printre sute de produse, pe zeci de site-uri, intrebandu-te daca vanzatorii sunt seriosi sau ceea ce vom cumpara de calitate. Acum, insa, avem la dispozitie negociat.ro, un site de anunturi care iti ofera absolut tot ceea ce ai nevoie intr-un singur loc, folosind o interfata usor de accesat si intuitiva.

Nu doar cumparaturi, ci mult mai multe

Negociat.ro nu este un site care sa contina doar anunturi de vanzare si cumparare, ci mult mai multe. Poti afla, de pe el, care sunt urmatoarele evenimente locale din orasul tau, poti sa iti gasesti un loc de munca nou, daca esti in cautarea unuia, sau poti sa-ti gasesti chiar si jumatatea, multumita sectiunii de Intalniri.

Mai mult, iti poti adauga propriul anunt, pentru a fi cautat de catre altii, absolut gratuit! Cu un panou de control gandit astfel incat sa usureze munca celor care doresc sa introduca produse sau servicii si o interfata extrem de intuitiva, site-ul negociat.ro permite o vanzare rapida si usoara. In ceea ce priveste cautarile unui produs sau a unui serviciu, meniul din stanga site-ului ofera un numar mare de optiuni care sa te ajute, precum numarul de zile in care a fost afisat anuntul, categoria din care acesta face parte si locatia acestuia.

O sectiune aparte, rar intalnita pe alte siste-uri de anunturi, este cea destinata meseriasilor si freelancerilor, care face diferenta clara intre locurile de munca obisnuite si cele ale liber profesionistilor, astfel incat sa nu fie nevoie sa navighezi printre sute de anunturi atunci cand ai nevoie de un instalator, electrician sau un programator.

Cum adaugi un anunt pe negociat.ro?

Adaugarea unui anunt pe negociat.ro se face simplu, apasand butonul „Adauga anunt” din dreapta site-ului, in partea de sus. Imediat, vei fi redirectionat spre pagina unde va trebui sa completezi camapurile care sa descrie produsul sau serviciul pe care il oferi, avand posibilitatea de a adauga un numar mare de detalii, astfel incat sa oferi informatii suficiente unui posibil cumparator interesat. Dupa ce vei alege domeniul, vei putea selecta si subcategoria din care acesta face parte.

Poti scrie o descriere lunga, daca iti doresti asta, nefiind implementat un numar maxim de cuvinte, si poti alege daca doresti sa negociezi pretul produsului/ serviciului sau nu. De asemeni, ai posibilitatea de a spune cumparatorilor daca produsul este uzat sau nou. Alege sa dai descrieri complete , cu cat mai multe detalii, astfel incat sa atragi cat mai multi posibili cumparatori.

Nici in ceea ce priveste numarul de poze pe care le poti adauga unui anunt nu exista limita, putand pune oricat de multe doresti sau consideri necesare pentru ca produsul sau serviciul tau sa se vanda caat mai repede. Nu vei avea de completat campuri captcha, verificarea facandu-se simplu, prin bifarea unei casute, si ai posibilitatea de a ascunde numarul de telefon pe site, daca nu iti doresti ca acesta sa fie vizibil pentru vizitatori.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.