2

Cum alegi bluza pentru barbati cand o cumperi online?

Tendinta de a cumpara online in detrimentul magazinelor fizice este tot mai accentuata astazi si continua sa devina preferinta multora, indiferent de articolele de interes. Este mediul in care gasesti orice, la preturi variate. Cele mai multe produse aici au costuri mai accesibile, dat fiind ca nu mai e cazul unui spatiu inchiriat ce trebuie platit.

Si mai avantajos, pentru cei interesati de sectorul fashion, e faptul ca gasesc haine de brand, intr-o multime de modele, originale si la preturi foarte ok. In general, cand cumperi online iti convine sa iei o cantitate mai mare, fie pentru a te scuti de plata transportului, fie pentru a te bucura de o reinnoire a garderobei.

Apare insa o problema: cum alegi masura care ti se potriveste la haine? Daca te afli aici, e probabil pentru ca te intereseaza sa stii cum poti nimeni numarul potrivit la bluza pentru barbati. Ce e drept, deseori se intampla ca masurile sa nu corespunda de la un brand la altul, deci ai putea risca sa cumperi un model mai mic sau mai mare decat ai nevoie. Te poti scuti de astfel de inconveniente alegand din prima exact ce e pentru tine.

Cum alegi marimea potrivita la bluza cand cumperi online?

Cand faci cumparaturile din eshopuri de prestigiu, cum este Bmall – un univers multibrand – dupa ce ai accesat modelul de bluza care iti place, ai posibilitatea de a afla exact ce dimensiuni sunt specifice fiecarei marimi.

In acest caz, accesezi tabelul de marimi – daca nu e deja disponibil in partea dreapta a produsului – si te orientezi dupa masurile tale.

Daca nu le stii exact, cu ajutorul unui metru, trebuie sa faci masurarea direct pe corp. Te vei raporta la recomandarile ce vizeaza exact tipul de haina dorit. La camasa de exemplu e necesar sa tii cont si de guler – caz in care il vei masura incepand de la mijlocul nasturelui si pana la capatul butonierei.

Punctual, iata cum trebuie sa iti iei masurile pentru a alege bluza:

Pieptul – masoara partea bustului care este cea mai ampla.

Talia – realizeaza masuratoare in zona cea mai ingusta a acesteia.

Soldurile – in partea de jos, masoara circumferinta lor unde sunt cele mai proeminente.

E bine sa tii cont si de inaltimea ta atunci cand realizezi o achizitie. Daca esti mai scund, nu prea iti poti permite sa comanzi o masura mai mare pentru ca va arata destul de caraghios. Ai in vedere deci: inaltimea, bustul, talia, circumferinta gatului si lungimea bratului.

Daca vei respecta masuratorile mai sus mentionate si te vei orienta dupa bluza tinand cont de tabelul de marimi, iti va fi foarte simplu sa alegi masura potrivita pentru tine. Astfel, vei primi bluza potrivita si te vei scuti de neajunsuri de genul returului, deseori insosit de plata de transport pe care trebuie sa o suporti sau alte astfel de inconveniente.

Descopera un portofoliu complex de bluze pentru barbati ce stau sub emblema unor branduri consacrate, insosite de garantia originalitatii in eshop-ul Bmall.ro.

MucRoz

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.