1

Cu ce ne mai imbracam?

Moda a fost intodeauna o problema, nu?  Mereu te-ai gandit cu ce o sa te imbraci azi , mai ales daca esti femeie. Cred ca problema asta e la ordinea zilei pentru femei.

Ma uitam si la nepotica mea de 14 ani cand imi zicea ca nu stie cu ce sa se mai imbrace, si ea nu cred ca mai are loc in dressing.

Inainte sa verifici un site de haine online eu zic sa vezi ce se poarta anul acesta. Anul acesta se poarta in general culorile primare recomandate de Lacoste, Nautica, Michael Kors si Gucci.

Se pare ca o sa trebuiasca sa imbinam stilurile smart casual sau business cu cel sportiv si army sau navy.  Si ma refer sa completam tinutele office cu o jacheta sport sau casual. Sigur ai haine dastea in garderoba proprie.

Pentru femei am observat ca dungile sunt cele mai la moda. Colantii cu dungi albe si negre vor face furori anul acesta. Se mai poarta si colantii cu imprimeuri florale sau toons print insa eu prefera sa vad o femei in acei colantei cu dungi. Imi par foarte sexi. Defapt sunt sexi.

In materie de accesorii, dar si pe hainute puteti purta bratari cu tinte sau tintele pot fi aplicate direct pe un tricou.

Si ca tot vorbesc ai despre moda am zis sa va recomand si un site cu haine tari. Hainelid este in pas cu moda si cu ce am zis eu mai sus. Femeile si barbatii pot gasi orice acolo si in plus aveti si categoria Reduceri care sigur va intereseaza.

Tu ce te imbraci anul acesta?

MucRoz

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.