0

Crystalglamour aduce noile ceasuri Orient

Ceasul a fost intodeauna bijuteria de neinlocuit din orice tinuta. Fie ca ai o tinuta casual sau una mai sportiva intodeauna poti gasi un ceas potrivit pentru aceasta. Daca esti un barbat in toata puterea cu o constitutie atletica iti trebuie neaparat un ceas mare, dar daca esti micut si pricajit nu este indicat deloc. E ti-as recomanda acest produs daca esti mai firav. In al doilea materialul din care este realizat respectivul ceas nu este ales doar in functie de pretul acestuia, ci se ia in considerea si cat de bine se asorteaza cu nuanta pielii.

Femeia cand adopta o tinuta bussines deobicei accesoriul de nelipsit este ceasul. Acest accesoriu arata ca esti o persoana foarte serioasa si punctuala.  Probabil femeile tin mai mult cont de estetica ceasului purtat la mana. Cand achizitionezi un ceas te poti interesa si cat de usor se poate schimba cureaua acestuia  De ce este indicat sa sti acest detaliu ? Pentru a te asorta mai bine cu tinuta zilnica.  Argintiul il poti asorta cu negru, gri si albastru. Daca preferi cele care au cureaua aurie aceesta va merge cu bejul, maroul sau  alte tonuri pamantii.

Eu ti-as recomanda ceasuri din aceasta categorie  pentru o femeie care adopta stilul office.

Dar cine stie istoria ceasului ? Cand a aparut primul ceas de mana ? Daca as incepe cu o istorie a ceasului as avea mult de povestit. S-au inceput cu cadrane solare si ceasuri cu apa din Egipt.

La inceput ceasurile nu aratau decat ora. Se spune ca primul ceas care arata si minutele a aparut in anul 1475 fabricat de germanul Paulus Almanus.

Ceasurile in Evul Mediu cu scopul de a semnala începerea slujbelor religioase în mânăstiri și biserici . In anul 1868 Patek Philippe produce primul ceas de mana. Pentru mai multe detalii consultati wikipedia.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.