3

Cine nu își dorește mai mult sex?

Fie că poți să fii singur sau parte dintr-un cuplu, jucăriile sexuale pot aduce distracția în dormitor la un cu totul alt nivel. În timp ce ești în căutare de jucării sexuale printr-un sex shop, poți vedea că selecția de vibratoare este destul de intimidantă. Iată cum ai putea să te descurci în această situație.

Vorbește cu partenerul tău! Spune-i că nu va fi înlocuit de aceste jucării sexuale și nici nu este un partener incompetent. Obiectele cumpărate din sex shop nu pot fi un substitut pentru o persoană reală. Doar că meriți plăcerea de care ai nevoie, o plăcere la fel de mult ca și partenerul tău, iar un vibrator poate fi un dispozitiv foarte bun pentru a te ajuta să atingi plăcerea dorită. În plus, este o modalitate ușoară, surprinzătoare și foarte bună atunci când vine vorba de a aduce o nuanță de varietate în dormitor!

Niciodată nu încerca să-ți intimidezi partenerul cu un vibrator intimidant. Începe cu ceva mic și apoi ajunge să folosești ceva mai mare și mai îndrăzneț. Partenerul tău cu siguranță va simți bucuria de a începe o nouă aventură cu tine în dormitor

Când vei ajunge într-un sex shop trebuie să te înarmezi cu răbdare și cu regula că nimic nu este în afara limitelor tale, s-ar putea ca ceea ce găsești într-un sex shop să îți trezească curiozități mari. Asigură-te că te poți documenta ușor și bine înainte de a achiziționa anumite jucării sexuale. Chiar nu strică să te poți documenta din cărți speciale, cărți ce au legătură cu viața sexuală, jucăriile sexuale, fantezii și nu numai.

Vibratoarele sunt întotdeauna un început bun pentru începători, deoarece acestea nu numai că sunt simple și ușor de utilizat, dar sunt și versatile și pot crea diferite senzații pentru diferite persoane, bazate pe experiența partenerului și pe cât de deschiși sunteți. De asemenea, să nu uităm că vibratoarele pot fi foarte bune pentru auto-plăcere, precum și pentru a fi satisfăcut de partenerul tău. Pentru cuplurile care au de gând să viziteze un sex shop și vor să adauge, cel puțin, o jucările sexuală în viața lor: Distrați-vă! Fiți deschiși la lucrurile noi, experiențele noi, încercați lucruri noi și lucrurile între voi vor fi foarte bune. Amândoi veți putea bucura de pe urma unei jucării sexuale.


Trebuie să vă cunoașteți limitele și jucăriile. Pentru că unii oameni încă au îndoieli în legătură cu utilizarea jucăriilor sexuale pentru adulți. De multe ori aceste îndoieli apar din cauza lipsei de cunoștințe, educație și de încredere în sine și în partener. Când vine vorba de sex și relații, cât crezi că poate fi perfect o relație de cuplu? Nimic nu este niciodată perfect. Există întotdeauna loc de mai bine, schimbările și oportunitățile de a încerca ceva nou trebuie privite cu îndrăzneală. Prin vizitarea unui senzualshop și utilizarea unei variante ale jucăriilor sexuale pentru adulți poți fi sigur că vei adăuga un pic de entuziasm în relația ta. Iar partenerul tău nu poate fi decât fericit. Cine nu își dorește mai mult sex?

MucRoz

3 Comments

  1. Nu este nici o ruine sa folosesti diverse produse si jucarii erotice, acestea iti pot face ca viata de cuplu sa fie mult mai frumoasa.

  2. Aceste jucarii pot face ca monotonia sa dispara si totul sa devina mult mai amuzant, nu este nimic gresit in legatura cu folosirea lor 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.