0

Cine a pus carciuma in drum?

Am primit astazi un mesaj de la unul dintre cei mai buni prieteni ai mei, care m-a rugat sa i-l public pe acest blog al meu ca un fel de guest post, cum ar veni.

Asa ca eu, ca un prieten la fel de bun ca si el, ma execut si postez mai jos mesajul sau integral:

Dragii mei,

Aflati ca mai nou, printre pasiunile mele – sa nu le zic totusi placerile mele, desi nu cred ca as gresi foarte mult 🙂 – a reusit sa se strecoare una pe care unii dintre voi, OK, nu toti dar sunt sigur ca majoritatea, o veti considera cel putin bizara.

Este vorba despre ascultatul cu nesat al muzicii de petrecere. 🙂

Da, va si vad pe toti cum v-ati aplecat imediat sa ridicati o piatra de jos. Eu va rog insa sa nu va grabiti, ci sa ascultati, sau mai bine zis sa cititi integral acest mesaj al meu ajuns in blogosfera prin intermediul lui Marius caruia tin sa ii si multumesc de altfel pe aceasta cale.

Deci in primul rand dragii mei prieteni, in caz ca nu ati remarcat, nu am zis „manele”, ci muzica de petrecere, ceea ce trebuie sa fiti de acord ca este o mare diferenta.

Aceasta muzica o puteti auzi in cele mai selecte restaurante pentru evenimente deoarece nu se poate concepe o nunta, un botez sau orice alt asemenea eveniment fericit fara o muzica pe masura.

Si care este muzica ce poate fi considerata pe masura unei petreceri desfasurate la cele mai multe restaurante nunti ?

Heavy-metal, hard rock, gangsta rap, jazz opera sau alte asemenea snobisme? Nu dragii mei, acolo se asculta o muzica simpla, care va reusi mereu sa ajunga rapid la inima oricarui om, oricat de complicat ar fi ori s-ar crede el.

Asa ca, daca m-am facut pe deplin inteles, va invit pe fiecare dintre voi sa incercati sa gustati din farmecul discret al muzicii de petrecere.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.