0

 Certificareiso.ro te ajuta sa fii acceptat de catre vecini

Multe dintre lucrurile evaluate simplist ni se par greu de inteles. Antreprenorii nu inteleg de ce la deschiderea unei fabrici de mase plastice sau a unui punct de reciclare, intampina impotrivirea vecinilor. Cum, sa le pregatesti locuri de munca in apropierea caselor si ei sa strige impotriva ta si sa le ceara autoritatilor sa te oblige sa inchizi firma???
Fiecare este insa preocupat sa isi apere drepturile sale, inclusiv dreptul la sanatate si la viata. Coloanele de fum negru care se inalta spre cer ne afecteaza pe toti. Ceea ce se deverseaza in ape sau pe pamantul aflat departe de asezarile umane atenteaza in mod cert la sanatatea noastra.
Certificarile iso care pot fi obtinute de la https://www.certificareiso.ro/certificat-iso-14001 reusesc sa echilibreze perfect situatie, fiindca avem nevoie si de industrie si de un mediu sanatos care sa ne asigure o viata sanatoasa si lunga alaturi de cei dragi.
Industria inseamna locuri de munca si asigurarea subzistentei, produse de calitate premium care intretin confortul sau chiar viata. Daca ne gandim la industria medicala intelegem perfect cum anume sta situatia.
Implementarea unei constiinte eco la locul de munca linisteste vecinii si ii determina sa profite linistiti de locurile de munca de langa casele lor.
Un comportament ecologic al marilor poluatori este determinat de certificarea iso 14001 care are acest rol important in societate.
In prezent, cine doreste sa se impace cu vecinii si sa aiba constiinta impacata ca nu atenteaza impotriva planetei, sa intre pe site-ul firmei Certificareiso.ro si sa solicite consultanta.
Firma prezentata mai sus este deosebit de generoasa si are un cadou pentru toti vizitatorii si viitorii clienti. Pana la data de 20 decembrie, 2019, fiecare tip de certificare costa cu 50% mai putin , adica se poate solicita la jumatate de pret.
In afara consilierii, doritorii primesc si solutii viabile care sa fie implementate in vederea atingerii standardelor specificate in certificarea dorita. De pilda, solutii pentru diminuarea poluarii si protejarea mediului sunt cele din lista de mai jos:
-achizitionarea unor echipamente de filtrare a aerului sau a apei
-construirea de bazine speciale in care sa fie deversate lichidele periculoase
-amenajarea unor locuri in care sa se depoziteze, eventual sa se distruga sub control atent dispozitive electronice ce au componente periculoase sau consumabile cu tusuri, urme de metal.
Nicio autoritate nu poate dispune inchiderea fabricii pe care o conduci sau care iti apartine, daca posezi certificarea iso de mai sus si dovedesti ca esti responsabil fata de mediu.
Certificarile iso te fac demn de incredere in fata autoritatilor statului care vin in control, a vecinilor, a clientilor si a partenerilor. Ai certificarile, calitatea este la ea acasa in firma si te poti incrie cu succes la licitatii pentru obtinerea unor lucrari de anvergura, foarte bine platite.
Drumul pana la obtinerea certificarilor nu este lung si nici greu. Dupa ce soliciti consultanta sau oferta pentru tipurile de documente dorite, ti se explica imediat componenta actelor din dosarul pe care trebuie sa-l pui la dispozitie specialistilor care se ocupa de emiterea certificarilor.
In scurt timp, sa te astepti si la o vizita din partea lor, fiindca doresc sa se asigure ca solutiile lor de imbunatatire a activitatii au fost aplicate.
Multe dintre certificari, printre care si cea de mediu sunt indispensabile succesului in mediul de afaceri. Iata domeniile pe care le controleaza certificarile si care sunt vitale in mediul antreprenorial:
-securitatea persoanelor la locul de munca, dar si al clientilor in calitate de consumatori de produse.
-economia resurselor. Orice manager este multumit stiind ca in intreprinderea pe care o conduce nu se face risipa de apa, de energie electrica si de materii prime.
-securizarea informatiilor de orice tip. Confidentialitatea este asigurata atat salariatilor care sunt nevoiti sa isi dea datele personale la resurse umane, cat si partenerilor sau clientilor, dar si celor care lucreaza la departamentul de creatie si au in lucru proiecte.
-departementele care au mari probleme si din cauza carora se inregistreaza pierderi mari in intreaga intreprindere.
-atmosfera de la locul de munca. Emitatorii acestor documente de calitate autentica dispun de solutii prin care sa inlocuiasca o atmosfera ostila, cu una destinsa, constructiva.
Sper ca ati inteles ca nu este de glumit cu certificarile si ca trebuie sa profitati de reducerile de preturi, ca sa va linisitit vecinii.
Gandeste-te cat de mult te superi, cand unul dintre vecinii neglijenti da foc vegetatiei uscate sub fereastra ta si tot fumul iti intra in casa si intelege retinerea vecinilor fata de deschiderea fabricii tale langa locuintele lor!
Pamantul nu este al nostru, chiar daca avem bani sa inchiriem sau sa cumparam anumite parcele, aerul de deasupra acestuia si apa de sub el apartin tuturor. Nu avem dreptul sa viciem aceste bunuri care intretin viata.
In anul care vine doresc ca toate firmele din tara sa aiba certificari iso, iar noi sa fim siguri ca poluarea va scadea cel putin la jumatate, economia de resurse va creste si calitatea produselor oferite consumatorilor va fi pe cea mai inalta scara.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.