2

Cel mai tanar antreprenor din lume

Nu trebuie sa ai 25 de ani si o facultate de marketing ca sa iti deschizi o afacere. Se pare ca Ryland Goldman a reusit sa isi creeze o afacere care sa ii aduca profituri de sute de dolari. In momentul in care s-a mutat cu familia în California, tanarul a profitat de oportunitatea oferita de propria lui scoala si a ajuns antreprenor la doar 7 ani, scrie entrepreneur.com.

Ryland a dorit sa isi deschida propriul restaurant de la varsta de 3 ani, iar in 2013 a ajuns sa isi infiinteze propria companie. El a observat ca prin faaa locuinţei sale trec zilnic majoritatea colegilor lui si astfel a pornit ideea de a crea o afacere profitabila. Tanarul a reusit sa castige cateva sute de dolari pe saptamana, uneori avand profituri si de 100 de dolari pe zi.

De cateva ori pe saptamana, el prepara biscuiti, briose si prajituri, pe care le vinde colegilor de clasa si parintilor acestora. Ryland tipareste si meniuri si ofera mai multe variante de sucuri naturale si cafea clientilor sai, întreaga afacere fiind condusa din curtea casei sale.

 

MucRoz

2 Comments

  1. De la ei provine antreprenoriatul de-a lungul istoriei. Iar cei mai mari in domeniu ne-au dovedit de-a lungul timpului ca a deveni antreprenor adevarat nu are legatura cu scoala sau cu varsta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.