6

Cei de la articole-sponsorizate platesc!

 

Acum ceva timp am scris un articol despre site-ul www.articole-sponsorizate.ro în care vă explicam cum să faceți rost de advertoriale.

Suma minimă pe care o poți scoate este de 50 de lei. Deoarece ajunsesem și chiar trecusem de suma de 50 de lei am decis să scot de probă să văd dacă plătesc.

Eu am ales să retrag suma prin transfer bancar, dar mai există și plata prin poșta română sau PayPal. La început trebuie să completezi un contract și îl trimiți înapoi la ei plus o copie de pe cartea de identitate (indiferent de modalitatea de plată. Din câte am înțeles eu aceste formalități au loc o singură dată).

Deoarece băieții actionează legal din suma retrasă se oprește un impozit de 16 % care îl declară și îl plătesc ei ca firmă.

În plus mi-a oferit asistență unul dintre admini site-ului. Deci prima plată au transferat-o și deoarece este o firmă total legală cred ca vor face următoarele plăți.

 

MucRoz

6 Comments

  1. Muc, mersi pentru acest articol… oarecum ma temeam ca atunci cand voi retrage banii sa nu imi iau teapa. E un lucru bun ca baietii lucreaza curat. inseamna ca au ganduri serioase cu acest proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.