5

Ce sa nu-ti tatuezi

Vreau de mult sa imi fac un tatuaj, dar nici acum nu m-am decis ce sa imi  fac insa stiu ce sa nu imi fac.

Ai o iubita pe care o iubeste foarte mult si vrei sa ii dovedesti cat de mult o iubesti. Chiar vrei sa iti faci un tatuaj cu numele ei? Daca te desparti de ea dupa aceea, ce faci? O sa iti razui mana? O amputezi?

Sau iti faci tatuaje fara nici o noima de care oricum o sa te plictisesti si cand o sa gandesti putin mai bine ( daca se va intampla asa vreodata) o sa te intrebi:

– De ce mi-am facut tatuajul asta? Oare ce a fost in capul meu?

Tocmai de aia zic sa te gandesti bine ce tatuaj iti faci. O sa il ai pe viata si daca il acoperi nu prea o sa arate chiar asa de bine.

MucRoz

5 Comments

  1. Vrei sa iti zic cv?Bodyguardul de la clubul unde mergeam eu des..,imi era cel mai bun prieten.Avea o relatie de 6 ani cu una ANDREEA:)) Si cand mi-am facut eu tatuaj pe spate,si-a facut si el pe mana..!Culmea fericirii lui”Imi fac tatuaj cu numele ei”la care eu mai nasoala,cum sunt de obicei ii zic”Nene,nu iti fa ca nu se stie ce se intampla in viitor”Nimic,el credea ca ii zic din rautate:)!Si ghici ce?Si-a facut tatuaj au mai stat impreuna inca 8 luni,iar acum sunt despartiti de 4 luni jumate:P Lol!Il are chiar pe mana…:))Si scrie mare si frumos “Andreea”:))Deci?Ce o sa faca?:P

  2. Stiu multe persoane care si-au facut tatuaje, doar de dragul de a avea unul.
    Total de acord ca un tatuaj pe viata sa fie bine gandit si care sa reprezinte ceva!

    Se pot scoate tatuajele, sau sa se faca unul mai mare peste, insa aici e mai complicat!

  3. La 15 ani am avut primul tatuaj.. noroc că am gândit puţin şi lam făcut semi-permanent şi în 1 an şi ceva nu se mai cunoştea 😉 deci dacă vreţi tatuaj mai întâi îl faceţi semi-permanent apoi îl faceţi permanent dacă chiar vil doriţi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.