2

Ce mi-am luat de la FunGift.

Am mai scris eu intr-un articol de cei la FunGift.ro si pana la urma mi-am luat ceva de la ei. Probabil ca unii dintre voi sunteti putin curiosi sa va spun ce mi-am achizitionat, nu? Va spun. Curiosilor mici ( :)) ). Vreau sa mentionez ca durata livrarii comenzii a fost foarte mica. 

Ca tot suntem in spiritul Craciunului am zis sa cumpar doua caciuli de mos Craciun. Una pentru iubita mea si una pentru mine . V-as arata o poza cu noi insa stresu` meu este putin ( mai mult) rusinoasa. Nu prea aveam idei pentru cadouri de Craciun .

 

Cea cu blanita pufoasa este cea a lu` iubita si cea cu ciucurel care bineinteles ca se aprinde (am beculet rosu! :)) ) este a mea.

Am mai achizitionat un lucru foarte util si interesant din punctul de vedere .  Despre ce este vorba. Un articol foarte util pentru cei care isi tot pierd incarcatoarele de la telefon si anume un incarcator universal cu USB de telefoane . Pentru cei care aveti Nokia, iPhone, Sony-Erricsson, Motorola, Samsung, LG, HTC sunteti asigurati in caz de nu doriti in vacanta sa va carati cu cu toate incarcatoarele.

Si am mai achizitionat si un tricou cu ocazia zilei de nastere a lu` bossu` (“socra-miu”) si sper sa ii placa deoarece inca nu am reusit sa il dau. Tricoul are un mesaj foarte interesant. V-am mai zis eu intr-un articol ca sunt colectionar si de tricouri personalizate . L-am achizitionat de la catergoria cadouri pentru barbati.

Nu uita ca pe fungift.ro ai transport gratuit la orice comanda de peste 25 de RON.

MucRoz

2 Comments

  1. Si eu mi-am cumparat o cana cu un om de zapada, pretul a fost bun si iubesc cana. Un magazin potrivit pentru romani, preturi bune si cel mai important, un magazin de incredere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.