0

Ce…lulita.

Una dintre problemele pe care atât adolescentele cât și femeile mature le întâmpină o reprezintă celulita care de fapt este o alterare a ţesuturilor subcutanate, declanşată de formarea excesivă a depozitelor de grăsime în centrul celulelor adipoase, urmare a pielii cu aspect capitonat.

Odată cu venirea verii, după sărbătorile de peste an în care am neglijat alimentația și sportul, începem să ne îngrijorăm de depunerile acumulate care reprezintă factorul principal cauzator al celulitei. Există sute de produse care promit rezultate garantate dar care, spre dezamăgirea noastră, întârzie să își facă efectul.

Elancyl Cellu Slim x 200 ml de la producătorul Galenic, este o cremă care conține cecropia și cafeină, reponsabile de eliminarea grăsimilor, plus o serie de alte ingrediente active printre care se enumără și florizina, ingredient extras din ramurile de măr tânăr care ajută la controlarea lipogenezei, reducând accesul zaharurilor în celula adipoasă. Alte ingrediente importante a acestei creme sunt xantoxilina și extractul de iederă. Xantoxilina reprezintă o moleculă extrasă din piperul de Sichuan, un arbore originar din China și Japonia, unde a fost ultilizat o perioadă bună de timp în medicina tradițională, efectul acesteia reducând dezvoltarea celulelor adipoase mature, astfel limitând mecanismul de dezvoltare a celulitei iar extractul de iederă este recunoscut, de asemenea, pentru efectele sale benefice asupra celulitei.

Elancyl Cellu Slim asigură combaterea celulitei, având în vedere toate tipurile de grăsimi. Aceste tipuri de grăsimi se găsesc în centrul adipocitei, prin urmare există grăsimi de diferite dimensiuni cum ar fi trigliceridele, spuse și TG, care sunt grăsimi foarte bine fixate şi greu de eliminat și care stau la originea celulitei rebele, urmate de digliceridele, prescurtat DG, care reprezintă molecule de stocare intermediare, iar nu în ultimul rând acizii grași liberi, cunoscuți și ca AGL, aceștia fiind singura formă de grăsime a celulei grase ce se poate destoca.

Specialiștii susțin că rezultatele acestei creme sunt demonstrate în 7 zile de la utilizare și în 14 zile netezirea pielii cu gropițe fiind vizibilă.

Modul de utilizare este ușor, Cellu Slim fiind un gel-cremă fără parabeni, cu efect de improspătare, hidratant și nelipicios. Se recomandă a se aplica o dată pe zi, dimineața, prin masarea ușoară a zonelor dorite cum ar fi coapsele, șoldurile, fesele sau abdomenul.

În combiție cu un stil de viață sănătos care presupune o alimentație corectă și practicarea unor sporturi recomandate pentru arderea grăsimilor cum ar fi exercițiile cardio sau ciclismul, celulita va fi de domeniul trecutului iar tu te vei putea bucura de cel mai frumos anotimp, simțindu-te bine în pielea ta.

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.