0

Ce Black Friday? Ca avem Pink Week!

A trecut si isteria Black Friday, nu ? Din ce am inteles eu adevaratul Black Friday ar trebui sa fie pe 29 noiembrie cum e la americani. Insa cum romanul se grabeste cu reducerile le-au facut mai devreme. Si cum ne place treaba asta am dat navala in magazine si am blocat toate serverele magazinelor online. Sau dat plasmele si tabletele ca painea calda. Chiar prinde un astfel de eveniment, mai ales pentru cei care nu au venituri mai mari . Decat sa faci o rata mai bine astepti un Black Friday, nu? 

Se pare ca in data de 29 noiembrie cand o sa fie adevaratul Black Friday pe http://miniprix.ro o sa fie Pink Week. Mai pe inteles azi 27 noiembrie pana joi, 28 Noiembrie, puteti profita de ofertele zilnice “Pink Week”.  Si cum cei de la miniPRIX ne-au invatat cu tot felul de surprize sau gandit sa faca si pe 30 noiembrie un eveniment frumos ai anume Mobile Saturday. Descarca aplicatia miniPRIX (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele de pe 30 Noiembrie de la acest magazin.

Eu cred ca o sa imi comand un hanorac ca asta si niste casti pc precum sunt astea de aici. Deci sa nu uitam ca vineri, 29 Noiembrie, cumparatorii pot sa achizitioneze mii de produse cu reduceri impresionante si sambata, 30 Noiembrie, posesorii de smartphone-uri cu Android sau iOS trebuie sa foloseasca aplicatia miniPRIX pentru a cumpara produse cu reduceri impresionante!

Vor fi oferite, cu ocazia Pink Friday, mii de produse cu reduceri de pana la 70%, din categoriile Imbracaminte, Incaltaminte, Accesorii, Jucarii, Arta si carti, Electronice si Electrocasnice, Casa, Gradina si Masina, Alimente, Frumusete si SanatateToate produsele vor putea fi accesate la acest urlhttps://www.miniprix.ro/produse/pink-friday-2013

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.