0

Ce bijuterii preferi?

Nu cred ca exista femeie in lumea asta sa nu ii placa bijuteriile. Fie ca sunt margele, coliere, lantisoare de aur, de argint sau cine stie ce alte metale pretioase. Am dreptate, nu?

Daca eram un tanar romancier probabil scriam ca femeia este o bijuteria cat mai pretioasa. Bijuteria care nu vrei sa o amanetezi niciodata, care nu o imprumuti unui prieten, care nu o vinzi cand ai nevoie de bani.

Probabil femeia este singura persoana potrivita care ar vorbi ore in sir despre bijuterii. Persoare care decide daca ii plac bijuterii scumpe sau bijuterii ieftine. Persoana care ar devenii un vast colectior de bijuterii.

Noi barbatii nu le apreciem chiar asa de mult. Nu le dam mare importanta. Daca avem un ceas elegant sau un inel sau doua ne ajung.

Pana si zodiile au o anumita piatra pretioasa. Astfel ca regasim in zodiac pietre pretioasa precum rubin, coral rosu, opal roz, cuart roz, jasp roz, chihlimbar, agat, diamant galben, cristal de cuart, safir, turcoaz si multe altele.

Femeile trebuie sa aiba o multime de bijuterii. Trebuie sa le asorteze la fiecare tinuta in ton cu tinuta sau locul unde se afla, machiajul ales.

Am intrebarea asta in minte de mult. Conteaza valoarea bijuteriei? Conteaza daca este scumpa sau ieftina? Sau doar persoana care ti-o aduce? Ma gandesc ca este o intrebare retorica, nu? Daca iubesti persoana in cauza iti place daca iti aduce si o bratara handmade, nu? Sau sunt si femei care considera ca valoarea bijuteriei este egala cu iubirea care o poarta iubitul? Nu m-as mira nici de treaba asta. De ce? Pentru ca sunt si astfel de femei precum pitipoancele. Parca le si vad cu ditamai clopotnitele in urechi si cu inele exagerat de mari.  Nu stiu cat de bine ma pricep eu la moda asta, dar mi se pare cam de prost gust.

Am si eu o intrebare pentru cititoarele acestui blog. Ce bijuterii preferati? Iefine sau scumpe?

marius

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.