0

Ce as face cu 88.000 de lei ?

Ce as face cu 88.000 de lei ? Tind sa cred ca e o intrebare retorica. Mai bine as intreba, ce nu as face cu 88.000 de lei ? Pentru mine momentan este o suma destul de astronomica.

Ce as face eu cu atati bani ?  Pai sa vedem. Mi-as achita datoriile catre stat. Gen ratele astea care ne omoara nervii mai tot timpul. Cred ca mai am vreo 40 sau 50 de milioane de dat. Sa tot fie. Am intrat si noi in rutina zilnica a romanului de rand. Rate si iar rate. Bani si iar bani.

Si cand tati nu se plimba intr-un bolid si nu are contul doldora de bani si tie iti bat la usa datoriile trebuie sa faci un credit. Nu ai ce face. Si in tara asta unde datoriile sunt mai mari decat salariu minim pe econimie parca esti obligat sa faci acest pas. Trebuie sa apelezi la un credit nevoi personale.

Hai sa gandim logic, ok ? Sa ziceam ca nu ai avut cel mai mare noroc si tu impreuna cu sotia (daca ai asa ceva), aveti un salariu de 900 de lei fiecare si aveti si un copil. Deci aveti impreuna 18 milioane, da? 2-3 milioane platesti la lumina, unu sau doua milioane le platesti la gaze poate si mai bine daca este iarna si te incalzesti cu ajutorul gazului sau daca esti o gospodina desavarsita si faci prajituri si cozonaci in prostie, plus apa vreun milion, gunoi, internet si televiziune.  Aproape un salariu il dai pe datorii. Sa mai punem la socoteala si chelutuielile zilnice si necesare? Mancare, mai un credit pe telefon, articole de curatenie, haine plus multe altele. Mai iti ramans si bani sa pui deoparte? Nu prea cred.

Si ca sa faci un credit trebuie sa te gandesti bine inainte.  Ca nu poti face cu oricine. Am observat ca mai nou exista firme de tipul camata legala. Gen te imprumuti cu 10 milioane si tre` sa dai inapoi vreo 17 milioane si ai fixate rate saptamanal.  Am descoperit de curand pe cei de la AVBS credit si am observat ca au oferte destul de tentante. Vrei sa iti setezi rata cum vrei tu ? Sa afli ce suma platesti la suma de 88.o00 de lei ? Intra pe calculator credit si afla. Aceasta este o aplicatie disponibila numai pentru smartphone-urile Android sau iOS. Si ca instaland aplicatia, aceasta iti permite sa calculezi propriul credit de nevoi personale si ca ai posibilitatea de a aplica pentru un credit direct de pe telefonul mobil. Descarci aplicatia GRATUIT, introduci codul unic 1234, iti calculezi creditul si aplici pentru creditul mult dorit.

 

Poti intra si pe facebook AVBS Credit pentru a ramane la curent cu toate noutatile.

Si acum pe bune ce nu ai face daca ai avea 88.000 de lei in mana? Eu am vrut sa imi fac un credit la ei si pana la urma chiar imi fac. Voiam sa plec in Anglia insa mai am doua credite de achitat si ma gandeam la un al treilea ca sa le achit pe cele doua in totalitate si sa mai raman si cu bani pentru renovarea apartamentului. O faianta, o gresie. Se gaseste cu ce sa ii cheltui.  Plus ca poti sa iti deschizi o afacere de familie sau o mica intreprindere. Eu unul visez la un magazin de haine, dar sa fie croite in ateliere proprii. Nu sunt designer, dar mi-ar placea sa am un brand de haine cu un nume inventat de mine.

Si acum sa nu imi spui tu ca ai da nu stiu cati bani la saraci daca ai avea o astfel de suma. Intai te-ai gandi la tine, sigur.

Tu ce ai face cu 88.000 de lei ?

 

MucRoz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.