1

Cat de bine trebuie sa organizam un eveniment?

Nu stiu cati dintre voi v-ati pus aceasta intrebare. Bine acum ma gandesc ca ar trebui sa aveti si un motiv pentru a o face. Pai hai sa vedem cum organizam un eveniment (simpozion, concert sau oricare alta festivitate) . Ce ar trebui sa facem si ce nu. Ce muzica ar trebui sa punem in functie de eveniment si ce ar trebui sa facem sa decurga totul normal.

1.Planificare eveniment – Inainte de a organiza un eveniment trebuie sa ne facem un plan. Ai grija sa nu uiti ceva. Si cel mai mic detaliu care iti scapa ar putea sa dauneze. Daca nu simti cauta pe google agentie evenimente si alege cea mai buna oferta.
2.Branding eveniment deobicei partea astea se aplica pentru anumite companii.
3.Rezervare locatie – Aici trebuie sa analizezi cat mai multe oferte. Locatia evenimentului conteaza cel mai mult.
4.Catering – Daca nu ai la dispozitie doua sau 3 gospodine apeleaza la personalul pus la dispozitie de locatie sau apeleaza la o firma de catering.
5.Decor pentru sala – Daca nu este pus la dispozitie de catre locatie si nu te pricepi incearca sa faci cu ceva. Daca ai putina imaginatie poti face ceva frumos. Ai grija ce flori alegi pentru aranjamente.
6.Inchiriere echipament tehnic(sonorizare si lumini) si inchiriere DJ & MC (deobicei astea sunt la pachet). Poti apela si la dansatori nunta sa-ti mai anime evenimentul.
7.Pachet Foto & Video – Inainte de apela la un fotograf te sfatuiesc sa te uiti la un portofoliu. Daca organizezi o nunta partea asta este cea mai importanta.
8.Intampinarea invitatilor – E foarte frumos sa ai pe cineva la intrarea in local ca sa-ti intampine invitatii. Un pahar de sampanie si un piscot ar trebui sa fie bun pentru urarea de bun venit.

Restul vine de la sine!

MucRoz

One Comment

  1. Salutare!

    Scurt si la obiect. Articolul puncteaza pe etape toti pasii care trebuie facut in organizarea unui eveniment.
    Felicitari.
    Toate cele bune,
    Viorel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.