4

Casa de amanet online

Daca ne-am putea amaneta sufletul oare cati bani am lua pe el? Dar fericirea? Speranta? Faptele bune? Sa multumim Celui de sus ca nu putem sa facem asta ca am saracii de tot. Si totusi mai avem si zile grele cand trebuie sa lasam obiecte dragi la amanet,nu?

Aveam nevoie candva sa amanetez ceva. Era duminica, am pornit spre cel mai apropiat amanet in speranta ca il voi gasi deschis.
Da, de unde! M-am mai plimbat prin oras cautand amanete deschise, dar in zadar. Eram in autobuz cand mi-a venit o idee .
M-am grabit apoi spre casa, am deschis calculatorul, si am inceput sa caut casa-amanet online. M-am gandit ca sunt si riscuri dar si facilitati. Intr-un moment ca acesta, este o metoda mult mai usoara de a amaneta, dar in acelasi timp si nesiguranta.Fiind disperat, cu nevoie de bani, nu m-am mai gandit la riscuri si la ce s-ar putea intampla. Am intrat pe primul site pe care l-am
gasit, citind toate informatiile de care aveam nevoie.
”Folosim toate intrumentele de cercetare pe care le avem la dispozitie pentru a determina valoarea unui obiect astfel incat sa va putem oferi valoarea maxima de bani. Acest proces de evaluare variaza in functie de tipul de obiect, de exemplu, bijuteriile sunt evaluate diferit fata de un DVD Player, dar fiecare evaluare se face cu intentia de a obtine banii de care aveti nevoie.”,
ne spune un angajat la amanet.

M-am gandit ca e o idee buna sa incerc, dar întai sa aflu cum sta treaba cu casa asta de amanetat online. Intru pe un alt site, unde am citit ceva de genul :
”Stim ca este foarte riscant in ziua de astazi sa realizezi un imprumut deoarece nu exista siguranta zilei de maine, de aceea multe persoane apeleaza la casele de amanet.

Fara nicio grija, i-am contactat si le-am aratat produsul pe care vreau sa-l amanetez. L-au cumparat iar in cateva zile mi-au virat banii în cont.

MucRoz

4 Comments

  1. Daca aflati unde sa-mi amanetez “necazurile” anuntati-ma URGENT :)))) ma pot lipsi de o parte din ele si cu siguranta nu saracesc ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.